10 roll Nagų Folijos Popieriaus Nagų Dailės Perdavimo Lipdukas Skaidrių Nagų Dailės Decal Nagai Priedai Marmuro, Vandens čiuožykla Apsiaustas 1?

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: dailės nagų lipduką, slankiklis vandens decal, holografinis popieriaus ritinio, nagų dailė, po box lipdukas, Nagų lipduką, moyros nagų dailė, cleaner lenkijos, juoda nagų perdavimo folijos klijais, didelis vandens lipdukai.

    €2.21 €4.43
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Lipdukas & Decal
  • Kiekis: 10 Ritiniai/Dėžė
  • Medžiaga: plastikų
  • Dydis: 4*100cm
  • Stilius: Mados

Specifikacija: Kiekis: 1? Modelis: Kaip nuotraukose Dydis: Apytiksl. 100cm*4cm Savybės: 100% brand new.Gali būti naudojama UV nagus.Nagų Dailės Folijos sukurti tobulas "metalų" baigti bet lenkijos spalva.Nagų Folija galima lengvai pašalinti su nagų lako valiklis.Pakuotės Turinys: 1 Dėžutė Nagų Dailės Folija Kaip naudoti: 1. Paruoškite savo nago formuodama, stumia atgal odeles ir pašalinti visi aliejai. 2. Taikyti base coat, ir laukti, kol jis sausas. 3. Taikyti nagų lakas, palaukti, kol jis sausas. 4. Taikyti nagų folijos klijais, iškirpti gabalas su folija (tik pakankamai didelis, kad nagų), paspauskite ant jūsų nagų.Įvairių spalvų folija galima maišyti apie nagus. 5. Nuimkite folija ir folija modelis turėtų būti įstrigo į jūsų nagų.Jei tiek nėra, tiesiog taikyti viršutinį sluoksnį į dalis nebus imtasi ir pakartokite veiksmą.4.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai