3D Gipso Handprint Pėdsaką Kūdikio Formų Vertus&Snukio Liejimo Spaudinių Rinkinio Mesti Suvenyrai, Dovanų netoksiškas Ne-Alerginių m30 30+

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: daug polimero molis, kūdikio pėdų ir rankų spausdinti, kūdikių pėdsaką suvenyrų, kūdikių handprint, naujas gimęs suvenyrų, kūdikių mesti rinkinys, baby foot print, 2pac, pėdos atspaudas, gimtadienio mergina suknelė.

    €4.22 €7.28
  • Medžiaga: Molis
  • spalva: Balta

28270 Karšto Pardavimo Produktas, 3D Gipso Handprint Pėdsaką Kūdikio Formų Vertus&Snukio Liejimo Spaudinių Rinkinio Mesti Suvenyrai, Dovanų netoksiškas Ne-Alerginių m30

Funkcija

100% brand new ir aukštos kokybės.

Pavadinimas :3D Kūdikis, Ranka, Koja gipso Atmintį

Medžiaga:100% Biologiškai milteliai

Spalva:Balta

Neto Modelis Milteliais: 100 g

Net Klonas Milteliais: 100 g

Saugai: Ne Toksiškas, Ne Alerginį, 100% Biologiškai Skaidus.

Naudojimas: Atkurti rankos arba kojos iš savo (dievo) vaikų tris ašis ir tikslią informaciją.

Privalumas: Išsaugoti kiekvieną tauriųjų detalės, surinkimo ploni nagai, nagai, duobutės & pėdos ,net jei kūdikis wiggles.

Dozavimas:

-0-1 metų: Viena ranka (50g) viena koja (100 g)

-1-2 metų:Viena ranka (100g) viena koja (150g)

-2-3 metų:Viena ranka (100g) viena koja (200g)

-3-5 metų:Viena ranka (200g) viena koja (250g)

-Suaugusiems:Viena ranka (300g)

Pora rankas:Viena ranka (600g)Pasiruošę dirbti:

1. vieną kartą taurė: storesnis, didesnis, skaidrus geriausia (jei kūdikiui nekiltų, galite apsvarstyti puodelio arbatos)

2.30-35 laipsnių gryną vandenį arba vandentiekio vandenį (nenaudokite mineralinio vandens)

3. lazdelės

Šaukštas

5. Termometras

6. Chronometras: mobilieji telefonai, kompiuteriai, jūs galite žiūrėti į laikrodį

Veiksmai:(paprastai per vienerius metus nuo kūdikio ranką 50 gramų, viena koja, 100 gramų)

1. Imtis klonas milteliai 50 gramų, pridėti 1.2-1,5 karto vandens kiekis, sumaišyti, greitai maišant, tada klonavimo miltelių ir vandens mišinį į violetinė pasta, skystas, maišykite apie 1 minutę arba tiek, violetinė, palaipsniui tolo, iš karto Kūdikio mažai rankomis ir kojomis į skysčio, kūdikio mažai rankas ar kojas reikia mirkyti į skystį viduje, neprikimba prie sienos taurės, kartu užtikrinant, kad kūdikio rankų ar pėdų nejudinkite, apie 2 su puse karto skystis bus sukietėti, prašome Palaikyti 4 minutes, ir tada išimkite kūdikio rankų ar kojų, gali būti pašalintas prieš ir po judėti, leiskite orą eiti, lėtai pašalintas.

2. Imtis modelis milteliai 50 gramų, įtraukti 1 / 3-1 / 2 vandens, vandens nedėkite per daug, kaip ilgai, kiek miltelių ir vandens mišinį į skysčio, tuo labiau koncentruota, tuo geriau, net po to, maišant, lėtai pilamas į koloidų , Žemyn šiek tiek, Akira atrodo, kad išvengti dujų prijungti viduje.

3.2-5 valandos po to, peiliu ar ranka gali būti naudojamas lėtai atidarykite koloidų, turi būti atidžiai kišti, o ne nerimauti.

(Pastaba: paviršiaus darbą šiek tiek miltelių gali būti plaunami vandens, dedama į vėdinamoje vietoje, kad išdžiūtų, rekomenduojama sausu daugiau nei 24 val.)

4. Spalva: kaip dažyti, kokia spalva duoti savo darbų dažytos, kokia spalva ji

Pakuotės Turinys:

1PC Net Modelio Milteliai

1PC Net Klonas Milteliai

1PC Dažai

1PC Šepetys

Karan Badbooyy2020-10-02
"not working at all. no grams description on the powder pack. left for a night just to be sure that is not working, woke up today and see that nothing changed, still liquid."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai