Wifi Smart IR Nuotolinio Valdymo Centru UFO-R1 Infraraudonųjų spindulių Universalus Smart Gyvenimo Tuya APP " Vienas už Visus ONLENY

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: tuya lempa nuotolinio valdymo, kontrolės remot, ir wifi smart gyvenimo, infraraudonųjų spindulių smart, tuya nuotolinio, ifttt ir, ir rf wifi, klonas kontrolės, ir akis, visi į vieną darbalaukį.

    €8.36 €11.77
  • Prekės Pavadinimas: ONLENY
  • Naudoti: Wifi
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Belaidis Ryšys: IR

Savybės:

1.IR Nuotolinis Valdymas: Valdyti įvairius namų apyvokos prietaisai, pvz., oro kondicionieriai, ventiliatoriai, TV, set top box, ir kt.Atstumas yra mažiau nei 8 metrų.

2.Balso Kontrolė:Su "Google " Pradinis", " Amazon Alexa.Jūs galite pasakyti, "Alexa, nustatyti oro sąlygos temperatūra 26" jūsų protingas padėjėjas padės jums tai padaryti.

3.Veikia per APP: Parsisiųsti tuya arba smart home APP, jūs galite kontroliuoti savo įrenginių nuotoliniu būdu per išmanųjį telefoną.Tokių asadjust oro kondicionierius temperatūra apie savo kelią namo, įjungti TELEVIZORIŲ, perjungti TELEVIZIJOS kanalus.Laiko funkcija.

4.Learing Funkcija:Jei UFO-R1 Kontrolės nepavyko, susijusių su kitų valdiklių, naudoti mokymosi funkcija, siekiant padėti išspręsti šią problemą.

5.Lengva Naudoti:Įkiškite kabelį UFO-R1, parsisiųsti programėlę į savo išmanųjį telefoną, kai jūs nustatote sėkmingai, nukreipkite žymiklį į duomenų valdytoją, kad jūsų prietaisai, tada jis dirbs.

Aprašymas:

1.Įrenginio Dalis:Akcijų klavišą, kad jūsų šeimos, daug APPS, valdyti vieną NSO-R1 nuotolinio valdymo pultu.Rūdos vieną App kontroliuoti daug prietaisų.

Techniniai duomenys:

Modelis: NSO-R1

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Juoda

Tipas:Apvali, Kvadratinė(Pasirinktinai)

Pakuotė:

1 x Nuotolinio valdymo pultas

1 x USB kabelis

1 x Instrukcija anglų kalba

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Mishin Is One12020-09-26
"Great quality product, according to the description. Enjoyed!"
Sgsgsghjgfjgfjfh2020-11-19
"Works great! I managed to flash it OTA with tasmota."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai