Kietas Kaukolė Gitara Dirželis Su PU oda Baigiasi Reguliuojamas Minkštas Storas Diržas Elektros Akustinė Gitara, Bosinė Muzikos Instrumentas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: lauke muzikos mediniai, alksnis stratocaster įstaiga, bass electr, diržas gitara, gitara odinis dirželis, capo gitara, atveju gitara, bass tuner, muzikos trikojo, gitara dirželiai sparnas.

    €5.38 €5.66
  • Mateiral: Poliesteris
  • Ilgis: 150cm
  • Plotis: 5cm
  • Modelio Numeris: s008t
  • Tipas: gitara dirželis
  • Prekės Pavadinimas: P&P

Kietas Kaukolė Gitara Dirželis Su PU oda Baigiasi Reguliuojamas Minkštas Storas Diržas Elektros Akustinė Gitara, Bosinė Muzikos Instrumentas

Medžiaga:Poliesteris Diržas, PU Oda Baigiasi

Reguliuojamas ilgis:150CM

Widness:5CM

Naudojimas: Akustinė Gitara, Elektrinė Gitara, Bosinė Gitara

Komplektą Sudaro:

1 Vnt Gitara Dirželis

Apie Laivybos

1. Paprastai,prekės bus išsiųstos per 2-4 darbo dienas.kai kurie užsakymai gal reikia imtis 7days dėl kokios nors kitos priežasties.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3.Paprastai,Dauguma ES ir JAV šalyse bus pristatomos per 35days, taip pat, kai kuriose šalyse reikės daugiau laiko(iki 60days), tokių, kaip Rusija ir Brazilija.Prašome palaukti kantriai, kai jums nereikia gauti savo daiktą per 60 dienų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą(nereikia atidaryti ginčų impetuously).Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

4.Jei būtų dar neturi atvyksta per 75days(Brazilija 90days), prašome susisiekti su mumis,mes grąžinsime jums.

5. Siekiant užtikrinti, kad gausite savo prekes tax free importuojant, mes bus paskelbti ją kaip mažesnę vertę.Jis neatspindi viso kaina jums moka arba rinkos vertė, prekių ir negali būti taikomi šalims, su skirtingų tarifų taisykles.Visus importo mokesčius arba mokesčius, turėtų būti pirkėjo atsakomybė.

Apie mokėjimą

1.Vakarų Sąjunga,Vizos, Kredito Kortelės, Pinigų Booker, Money Gram, Bankas, T/T, priimami per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.Jūsų pinigai yra mokami Moversteam.lt pirma ,tada perkelti jį į mūsų Jecho Muzikos sąskaitą, kol gavo savo daiktus.

3.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

4.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie Grąžinimą

1.Jei nesate 100% patenkintas kokybės prekių, ir reikia grįžti arba mainų,prašome susisiekti su mumis pirmą kartą per internetu sistema arba el. paštu per 7 dienas po atvykimo, geriau su nuotraukomis parodyti problemą aiškiai.

2.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti po to, kai gavo data ir jūs esate atsakingi už pristatymo mokestis.

3. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir jūs PRIVALO PATEIKTI krovinio sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

4. Pakeitimo bus išsiųsti per 3 darbo dienas, gavus grąžinamas daiktas.

gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, kaip refundingrefund JŪSŲ SUMA, u

5. Negrįžta prekės prieš kreipdamiesi į mus, nes mes galime gauti nieko be išankstinio pranešimo.

Apie Atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbu mums,jei esate patenkinti savo produktą ar paslaugą, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti puikių atsiliepimų ir šviesos penkių žvaigždučių už mus.Būsime dėkingi, jūs labai daug.!!!

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Ačiū!

Gettyman122020-11-19
"calidad"
Sasha Razoumnaya2021-01-27
"The goods never came. Ali returned the money."
Aliceandcat2020-09-24
"+++++"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai