T6 LED Dviračio priekinis žibintas atsparus Vandeniui Dviračio Šviesos Lempa, Dviračių Nuoma, Dviračių Priekinių žibintų 5 Spalvos su Baterija & Įkroviklis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: ciklo žibintas, dviračių led lemputė motociklas, mažųjų dviračių šalmas led šviesos, šviesos dviračio šviesos, katerių ciklas, galiniai žibintai dviračių led dviračiai, bicycl lempos, dviračio šviesos, corvette priekis, dviračių x3.

    €15.03
  • Sertifikavimo: ce
  • Prekės Pavadinimas: walkefire
  • Maitinimo Šaltinis: Baterija
  • Montavimo Rodymas: rankenos
  • Modelio Numeris: 001

Specifikacijos Atveju - Pagrindinė medžiaga: aliuminio lydinys - apsauga nuo dulkių ir vandens laipsnis: IPX5 Reflektorius: - Pagrindinių medžiagų: aliuminio Baterija - Maitinimo šaltinis: įkraunama baterija - Apsauga: su antkainį ir overdischarge apsaugos - Max vieną darbo laikas "aukšto" režimu (mažesnių baterijos): Apie 3 val. - Max vieną darbo laiko, "mažas" režimu (mažesnių baterijos): Apie 7 valandas - Max vieną darbo laikas "aukšto" režimu (didesnis baterija): Apie 5 valandų - Max vieną darbo laiko, "mažas" režimu (didesnis baterijos): Apie 10 valandų Baterijos lygio indikatorius - Iškrovimas Nuoroda Žalia šviesa: didelės baterijos lygio Raudona šviesa: žemas akumuliatoriaus įkrovos lygį LED(pagrindinis šviesos) - LED tipas: T6 Šviesos spalva: balta - Švitinimo atstumas: apie 200 metrų Šviesos režimai ir įprasto - 3 šviesai režimai: Didelis (šviesumą), mažas (šviesumą), ir mirgėjimo - Šviesos spustelėkite perjungti tarp aukštų, mažas mirgėjimo režimas ir "išjungti" iš eilės Pakuotės daugiausia sudaro: 1 x Dviračių Šviesos 1 x Reguliuojamas lankelis 2 xGuminis žiedas diegimo 1 x Baterija 1 x Kroviklis (100v-240v) savo Šalies Pastaba - yra normalus atvejis, kad jis skleidžia šilumą naudojimo metu.Savybės - Ryškios LED: švitinimo atstumas ši šviesa gali pasiekti apie 200 metrų. - Apie 3-10 valandų max vieną darbo laikas: bendroji darbo laiko, tai flahslight daugiausia priklauso nuo baterijos veikimas.Net jei jūs laikykite jį ant aukšto režimo, mažesnės baterija galėtų išlaikyti ją apie 3 val., o didesnės baterija galėtų išlaikyti ją apie 5 valandas. - Įkrovimas ir iškrovimas apsauga: Ši funkcija yra užkirsti kelią antkainį ar overdischarge. - 3 Šviesos Režimai: 3 šviesos režimai-tai Aukštos (šviesumą), mažas (šviesumą), ir mirgėjimo. - Atsparus vandeniui laipsnis: IPX5 atsparumas vandeniui laipsnis, užtikrinama, kad jį galima naudoti ir lietaus.Tada jūs galite ją išjungti, kad būtų išvengta perkaitimo. - Nereikia irradiate akis tiesiai. - Prašau, laikykite jį vaikams nepasiekiamoje vietoje. - Pleasse nereikia pamerkti jį į vandenį.

Geneamitch2020-12-11
"Lost time. Lamp not dotarła. Seller will not be responsible even dispute."
Olga Dox2020-11-10
"OK"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai