2020 lagaminas Laikymo Maišą Apsaugoti Dėklas Rankovės Padengti Kelionės Atveju Maršalo Emberton Portable Bluetooth Speaker

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: maršalo radijo televizoriai, maršalo dalis, maršalo garsiakalbis atveju, marshal, atveju garsiakalbis, atveju garsiakalbis, logotipas garsiakalbis, maršalo stockwell ii, medžiaga padengti šalmas, atveju eva.

    €14.26
  • Modelio Numeris: Maršalo Emberton
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Garsiakalbis Atvejais
  • Medžiaga: EVA
  • Pakuotė: Taip

Privalumai: Aukštos kokybės žaliavos ir griežta gamybos kontrolė, siekiant užtikrinti tai tarnavimo laikas.Labai dėmesingas dizaino naudoti ar nešioti.Savybės: 1.Būklė: nauja. 2.Medžiaga:Pagaminti iš kieto EVA. 3. NW: 50g. 4.Specialios Konstrukcijos:Šis korpusas yra specialiai sukurta už Maršalo Emberton Portable Bluetooth Speaker ir tinka, tai gerai. 5.Aukščiausios Žaliava: Pagamintas iš aukščiausios EVA, kuris yra atsparus Dulkėms ir praktiški, ir ji taip pat suteikia gerą apsaugą jūsų "Bluetooth" Garsiakalbis nuo Subraižyti ir smūgių keliaujant. 6.Patogus dizainas:Built-in grynasis maišelis ant dangtelio viduje saugoti įkrovimo laidai patogus naudoti. 7.Lengvo nešiojimo:Su dirželis lengviau, vežančių tiesiogiai.Pakavimo Įeina: 1 x dėklą.(Tik tokiu atveju,kalbėtojas nėra įskaitant)

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai