Super Didelis Cyl-4.25 ~ - 6.00 Kovos Su Blue Ray Recepto Objektyvas Stabdžių Spinduliuotės Trumparegystė Toliaregystė Lęšius Internetu Pritaikyti Akiniai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: vyrai akinių rėmeliai tinka, rėmo akiniai moterų rėmo recepto prekės ženklų, jintu objektyvas, dubleto objektyvas, vyrai frameless akiniai, rėmo akiniai moterų aikštėje recepto, rėmas recepto, foto priedai lentes, lunette de recepto, egiptas lentes.

    €37.05 €67.36
  • Rėmas Medžiaga: Acetatas
  • Prekės Pavadinimas: JOSEJINN
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Lytis: VYRAI
  • Akiniai Priedai: KADRŲ
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Akiniai Priedai
  • Modelio Numeris: Super Didelis Cyl

Kaip pasirinkti Indeksas?Jei jūsų laipsnis yra nuo 0 laipsnių iki 300 laipsniu,prašome pasirinkti indeksas 1.56. Jei jūsų laipsnį, yra tarp 300degree ir 500degree,prašome pasirinkti indeksas 1.61. Jei jūsų laipsnį, yra tarp 500degree ir 800degree,prašome pasirinkti indeksas 1.67.

Prašome palikite mums žinutę iš savo receptą, kaip toliau formatą, kai jums reikia padaryti recepto akinius.Dešinė akis:sph -2.00 CYL -1.25 AŠIS 160 PD 33 Kairė akis:sph -1.50 CYL -1.00 AŠIS 100 PD 33 ▲Mes siūlome lęšiai už savo pasirinkimą.jūs galite pridėti rėmelį, ir vienas iš šių sklaidytuvų į krepšelį, tada mokėti kartu.Mes, kad į gatavo recepto akiniai ir laivų jums 3-7 dienas.Kaip išmatuoti PD???? Jei tai nepatogu eiti į optikos parduotuvę, ar ligoninėje, galite paprašyti savo šeimos nariais ar draugais, padės jums išmatuoti jį toliau metodas.

Kaip užsisakyti? 1.Pasirinkite rėmelio ir lęšio.(prašome perskaityti aprašymą atsargiai, objektyvas turėtų būti tinkama jūsų receptas.Prašome siųsti mums žinutę, jei jūs nežinote, kas objektyvas turėtų būti pasirenkami) 2.Pridėti į pirkinių krepšelį. 3.Palikti pranešimą šio pardavėjo.(prašome parašyti visą jūsų receptą) 4. Apdaila mokėjimo. 5. jūsų objektyvo bus pateikta su jūsų receptas, ir įterpiamas į frame jums pasirinkti. 6.Jūsų užsakymas bus siunčiami iš po finishment.Išsamią informaciją mums reikia: 1.Noastigmatism: Abiejų akių Srityje(sph), PD. 2.Withastigmatism:Abiejų akių Srityje(sph), Cilindras(Cil), Axis, PD.jūsų akiniai negali būti daromos, jei jūs negalite pateikti visą informaciją.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai