Saulės Fontanas Plūduriuojantis Tvenkinys, Sodas, Vandens Fontano Siurblys Krioklys Paukštis Vonia, Tvenkinys, Sodas, Lauko Apdailos fontaine solaire

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: fontanas, vonios paukštis, fontanas " saulės vandens, vandens fontanas, krioklys, fontano siurblys, mėlyna saulės fontanas, fontano vandens, lentelėje krioklys, mažas saulės fontain, smilkalų degiklis.

    €3.38 €6.13
  • Modelio Numeris: SAULĖS Fontanas
  • Medžiaga: Plastikiniai

Kulka Taškų:

1、olar fontanas: saulės energija varomas siurblys su monokristalinius saulės skydelis nereikia išorinių baterijų ar elektros.Ji automatiškai siurblys vandens per kelias sekundes į saulę.Tai tikrai ekologiškus saulės siurblys.

2、vandens purškimo poveikis: Pasirinkti antgalis variantas jums labiau patinka ir nustatyti fontanas paukštis bath.By derinant ar keisdami purškimo vadovai, jūs galite pasiekti 6 skirtingų vandens purškimo poveikį.

3、Paprasta naudoti: Tiesiog uždėkite antgalį saulės fontano siurblys į vandenį ir vieta siurblys visiškai į vandenį.Fontanas veiks puikiai visą saulės.

4、Ilgas tarnavimo laikas, mažas vartojimas: saulės tvenkinio siurblys turi įmontuotą brushless variklio, jis ilgesnis tarnavimo laikas, mažiau vartoti, ir didelio energijos konversijos norma.Jis yra draugiškas aplinkai.

5、Padidėja drėgmė: saulės fontanas tinka paukščių vonia, akvariumas, tvenkinys, sodas apdaila, vandens cirkuliacijos deguonies, ir pan.Ypatingą dovaną šeimos nariams ir draugams.

Savybės:

1. Saulės fontanas: saulės energija varomas siurblys su monokristalinius saulės skydelis nereikia išorinių baterijų ar elektros.Ji automatiškai siurblys vandens per kelias sekundes į saulę.Tai tikrai ekologiškus saulės siurblys.

2. 6 vandens purškimo poveikis: Pasirinkti antgalis variantas jums labiau patinka ir nustatyti fontanas paukštis bath.By derinant ar keisdami purškimo vadovai, jūs galite pasiekti 6 skirtingų vandens purškimo poveikį.

3. Paprasta naudoti: Tiesiog uždėkite antgalį saulės fontano siurblys į vandenį ir vieta siurblys visiškai į vandenį.Fontanas veiks puikiai visą saulės.

4. Ilgas tarnavimo laikas, mažas vartojimas: saulės tvenkinio siurblys turi įmontuotą brushless variklio, jis ilgesnis tarnavimo laikas, mažiau vartoti, ir didelio energijos konversijos norma.Jis yra draugiškas aplinkai.

5. Padidina drėgmės: saulės fontanas tinka paukščių vonia, akvariumas, tvenkinys, sodas apdaila, vandens cirkuliacijos deguonies, ir pan.Ypatingą dovaną šeimos nariams ir draugams.

Specifikacija:

Saulės skydelis įtampa: 6 V

Saulės skydelis, galia: 1.5 W

Saulės skydelis dydis: apie 160mm/6.29 į

Didžiausias kėlimo: apie 100cm/40in

Pakavimo Sąrašas:

Saulės Fontanas * 1

Palchikov 19872020-10-18
"Excellent. It works very well and aesthetically it's very nice to see it. Recommended"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai