7Pcs/Set rusijos Antgaliai Tulpių Patarimai Apledėjimo, Vamzdynų, Purkštukų Nerūdijančio Plieno Tešlos Įrankiai Pyragaičių Desertas Apdaila

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: redhead, gėlių tulpių, rusijos kepimo antgaliai, eclair antgalis, leidimas rusijos antgaliai, dėklas tešlos, kinija ornamentu, partija rusų antgaliai, multi šlifuoklis, aliuminio dėklas pyragas.

    €3.10 €3.82
  • Rinkinio Numeris: 1
  • Modelio Numeris: 51063
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Naudoti: Konditerijos Dekoravimo Cupcake Pyragas Apdaila
  • Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas: Antgalis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Kepimo & Konditerijos Įrankiai
  • Svoris: Approx. 83g
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Sertifikavimo: CIQ
  • Proga: Virtuvė/Kepimo Kambarys

Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2)Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3)Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas. 1)LAIVYBOS VISAME PASAULYJE.(Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2)Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3)Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4)Mes paprastai siūlome standartinio tarptautinio oro paštu.Tai gali padaryti apie 7-39 darbo dienas nuo pristatymo. 5)PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,ypač per atostogų sezoną. 6)Jei negavote jūsų siunta per 45 dienas nuo mokėjimo,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7)Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų,mes pasirinktilaivų daiktą iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.- Tvirtas, netoksiškas, lengva naudoti ir valyti. - Įdomus ir būtina priemonė siekiant individualizuoti ir pagražinti savo mėgstamiausių desertų. - Puikus Rinkinys už gražus pyragas papuošalai!Tipas: Pyragai, bandelės, Įrankiai, Medžiagos: 304 nerūdijančio plieno, Viršutinis Skersmuo: Apytiksl.23 mm Dugno Skersmuo: Apytiksl.37mm Aukštis: Apytiksl.44mm pakuotę įeina: 7pcs x Apledėjimo, Vamzdynų, Purkštukų 1)Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga,TT.Jei turite bet kurį klausimą, ar yra kokių nors problemų dėl prekės,atsiųskite mums elektroniniu paštu, artimiausiu metu,mes padarysime viską, kad išspręsti problemą artimiausiu metu.Mes manome, kad geras bendravimas bus pasiektas geras rezultatas,kliento patenkinti mums labai svarbi! 1)Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių. 2)Prašome kreiptis į mus, jei jums netinka elementą po jį gauti.Visus Laiškus bus atsakyta per 2 verslo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą,prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu. 3)Prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, arba suteikti mums galimybę slove problema prieš neutralią/neigiamą atsiliepimą!

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai