360 Laipsnių Panorama Kamera amortizatorius Mount Turėtojas Kabinti Laikiklis Apsaugos Valdybos Fiksuotojo Apkabos, Adapteris, Skirtas DJI Phantom 4

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: fantomas, dji phantom 4 shell, 360 fotoaparatas, 360 panorama, Phantom X, 360 vaizdo kamera, b100kx2 fader, dji phantom pakeitimo kėbulą, kamera m12, pcb apkaba sąvarža.

    €9.21 €13.16
  • Prekės Pavadinimas: CQT
  • Suderinama Modelis: DJI Phantom 4
  • Dydis: 18*9*3cm
  • Modelio Numeris: Mount
  • Suderinamos Prekės: DJI
  • Tipas: 360° Vaizdo Kamerų Priedai Rinkiniai
  • Svoris: 95g
  • Pakuotė: Taip

360 Laipsnių Panorama Kamera amortizatorius Mount Turėtojas Kabinti Laikiklis Apsaugos Valdybos Fiksuotojo Apkabos, Adapteris, Skirtas DJI Phantom 4

Savybės:

Du bendrus dizaino, lengva nešiotis ir reguliuojamas kameros poziciją.

Šis stulpas palaiko visus 360 laipsnių panoraminės kameros su trikoju 1/4 riešutų skyles ir sporto fotoaparatą.

Funkcija combo, jūs pašalinti sąnarių, kad gali būti padaryta PTZ apsaugos valdyba,įrengtas, su sąnarių gali būti įdiegta 360 laipsnių kamera.

Produktai su slopinimas rinkinys su UAV vaizdo kameros laikiklis sumažinti vibracijos perdavimo,taip, kad fotografavimo metu vaizdas yra labiau stabilus.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Technologija: 3D Spausdinimas

Produkto Svoris: 70g

Pakuotės Matmenys: 20*10*4cm

Pakuotės Svoris: 95g

Naudojimas:už DJI Phantom 4

Saugos priminimas:

1. Naudojant šį panoraminio vaizdo kameros laikiklis, galite nusiimti ir žemės ūkyje pratęsimo lazdele toliau, ir būti tikri, prisukite varžtus, siekiant išvengti žalos, sukelia atsipalaidavimo ir stumdomas;

2. Du tarpiklius, yra padovanoti į kelią varžtus iš atsipalaidavimo kameros.Taip pat galite įsigyti sraigtus, ir kitų produktų, sustiprinti varžtai ir apsaugoti fotoaparatą nuo kritimo.

3. Nuo panoraminės kameros skiriasi, siūloma, kad po to, kai jūs gaunate produktą, jūs pirmiausia turėtų atlikti surinkimo ir derinimo ir mažai plaukioja derinimą.Per derinimą, jūs turėtumėte būti atsargūs, kad būtų išvengta žalos ar sprogimo, ir tada skristi paprastai po stabilizavimo.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai