Medinė Muzikinė Dėžutė Triušio Namas Besisukantis Muzikos Grotuvą, Namų Dekoro Amatų, Kalėdų, Gimtadienio Dovana Vaikui Žaislas Kalnelius Music Box

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: mygtuką muzikos grotuvas, lego kalnelius, vaikai mp3, mediniai asamblėjos music box, mūrinis kalnelius, vaikai player, amatų medienos miestelyje, medinis karstas music box, arbatos medžio miestelyje, baras medienos miestelyje.

    €16.66 €19.60
  • Proga: Gimtadienis
  • Medžiaga: Kita
  • 2 funkcija: Besisukantis Muzikos Grotuvas
  • Funkcija 1: Besisukantis Muzikos Dėžutė
  • Funkcija: Medinė Muzikinė Dėžutė
  • modelis: Animacinių filmų gyvūnų

>>>>Prekės Informacija

Savybės:

1. Sukasi muzikos grotuve bus pasakyti, aš myliu tave ir klausytis muzikos.Jis yra pagamintas iš buko ir importuotų rimuoti judėjimas.

2. Sukasi muzikos grotuve stato romantišką atmosferą iš pasakos princesė jums.Žavesio muzikos grotuvas, gali būti, kad ji gali sukietėti abstrakčiai muziką į konkretų meno kūrinį.Ji tampa pasirinkimas žmonėms išreikšti gražių emocijų ir atspindi perėjimą metų!

3. Muzikos grotuvas yra gaminamas iš rinktinių ekologiškai draugiškas buko, natūra iš aukštos kokybės medienos ir subtilus kūrinys.Ir jis pasirinktą aukštos kokybės judėjimo.

4. Muzikos grotuvas yra dovana, proginės reikšmę išlaikyti laimės šią akimirką.Ir tai yra spalvos specialistai.

5. Grynas rankų darbo šlifavimas ir poliravimas, novatoriškas rankų darbo dovaną savo mylimajai.

Specifikacija:

Dydis: apie 12,5 * 11 * 11cm/4.92 * 4.33 * 4.33 į

Pakavimo Sąrašas:

Medinių Muzikos Grotuvas * 1

• Visi daiktai bus išsiųsti per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas.• Visi daiktai bus išsiųsti elektroniniu Paštu, kuri paprastai vyksta 15-35 dienų atvykti.• Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), taip pat bus efektas daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygas ir pan., taigi ji tikriausiai užtrukti ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.Dėkojame už jūsų supratimą šiuo klausimu.• Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šalies Pristatymo Laikas(Naudojant Post oro paštu)Darbo Dienos + šeštadienis + SundayNorth Amerikos /Vakarų Europa 7~20 daysEastern Europa 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Azijos 15~45 daysSouth Amerikos 15~50 daysEastern Azijos 7~20 daysOthers 15~60 dienų

Susisiekite su mumis:

Mūsų darbo laikas :- 9:00-18:00 (GMT +8) pirmadienį-penktadienį - 8:30 iki 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis (Kinija)atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes

Mūsų Misijos:

1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums.2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą .3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai