2M/4M Stiprinimas Reguliuojamas Plaukti Mokymo Atsparumas Diržo Juostos Plaukimo Bungee Exerciser Saugos Baseinas Įrankiai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: baseinas priedai fuente, baseinas tabl, bungee virvę, baseinas, baseinas dozatorius automatiškai, 1 plaukimo mokymo, baseinas plaukti, 12v led spot, mažas pripučiamas baseinas, baseinas šildytuvas saulės energija varomas.

    €5.68 €8.23
  • Feature3: natacion entrenamiento
  • Tipas: Baseinas Virvė
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Feature4: Plaukimo Bungee Exerciser
  • Feature2: plaukti mokymo atsparumas elastingas diržas
  • Feature5: Plaukimo mokymo virvė
  • Modelio Numeris: Plaukimo Mokymo Diržas
  • Feature1: plaukti mokymo atsparumas diržas

TypeA: Funkcijos: *1. Įvykdyti Visus Jūsų poreikius, - Reguliuojami Neopreno juosmens diržas reguliuojamas iki 40" ir tinka tiek suaugusiems ir vaikams.Latekso bungee laidas yra 4 metrų ilgio, suteikia teisę įtampa dėl statinių plaukti *2.Padidinti Jėgą Ir Ištvermę - Plaukimo Diržas yra puikus vietoje mokymo ir pasipriešinimo rengimo, padeda padidinti Jėgą ir Ištvermę.Tapti konkurencinga plaukikas Dabar *3. Lengva Naudoti - Black diržas, naudojamas nustatyti bungee laido prie kranto baseinas.Taigi plaukikas naudoja elastingumą ir atsparumą bungee laido naudotis *4. Platus - Tinka visiems suaugusiems ir vaikams, kurie nori stiprumo mokymas.Puikus tiems, kurie nori be sustojimo plaukti, ar sportininkų, kurie nori mokymo treniruotės *5.Stipri įtampa, lūžis atsparumas, ir kietumas 2.Techniniai duomenys: *Medžiaga: Lateksas *Spalva: Geltona *Dydis: Ilgis: 4M *Atsparumas juostos vidinis skersmuo: 6 MM, išorinis skersmuo: 9MM Juodas diržas, ilgis 1,2 M, reguliavimo diapazonas yra maždaug 55cm-105cm *Grynasis svoris: 240g *Pakuotės Turinys: 1 * Elastinga virvė 1 * Plaukimo diržas 1 * Dirželis 1 * Grynasis krepšys

TypeB:

Ypatybė:

-Tvarsčių, naudojamos montavimui.Todėl, jūs galite pakabinti diržą, bet polių aplink baseiną.

-Geras būdas pagerinti visų bendrųjų plaukimo stilių.Labai tinka plaukimo mokymą ir praktiką.

-Plaukimo treneris yra paprasta naudoti ir jis gali padėti pagerinti bet plaukimo laikysena ir greitai reguliuoti kūno.

-Fiksuoto plaukikas čiurnos dirželis ateina su trijų dalių rinkinys, po vieną kiekvienai kulkšnies, ir tampus elastinga virvė yra pritvirtinta prie vienos kulkšnies, kuris gali wrap aplink inkaro ir tada prie kito kulkšnies.

2.Specifikacija:

*Guminis vamzdelis dydis: vidinis skersmuo-6 mm, išorinis skersmuo 9mm

*Medžiaga: SBR + PP + latekso

*Elastinga virvė: 2 metrai

*PVC storis: 5MM

*Pakuotė:

1 * Plaukimas pasipriešinimo juosta

2 * Pėdų sagtis

1 * Dirželis

1 * Akių maišą

3.Priminimas:

*1.Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

*2.Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai