HQ 25PCS Daugkartinio naudojimo Bambuko Rankšluosčiai Bambuko Virtuvės Indų pašluostės popierinio Rankšluosčio Ritinys Organinių Plaunama Indų Šluostes Švarus Plovimo Rankšluostį

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: vyrai rankšluostį, biedronka daugkartinio naudojimo popierius, rankšluosčiai, daugkartinio naudojimo snap popieriniai rankšluosčiai, zfold popieriniu rankšluosčiu, daugkartinio naudojimo servetėlės, popieriniai rankšluosčiai, medvilniniai virtuvės rankšluosčiu, lauko popieriniu rankšluosčiu, pėdų rankšluostį, bambuko vonia rankšluostį, rankšluosčiu virtuvės daugkartinio naudojimo.

    €5.85 €9.59
  • Gamyba: Šveitimo Padas
  • Medžiaga: Ne-Audiniai
  • Funkcija: Įžuvinti
  • Modelio Numeris: dishcloth
  • Prekės Svoris: Other
  • Naudojimas: VIRTUVĖ

HQ 25PCS Daugkartinio naudojimo Bambuko Rankšluosčiai Bambuko Virtuvės Indų pašluostės popierinio Rankšluosčio Ritinys Organinių Plaunama Indų Šluostes Švarus Plovimo Rankšluostį

1,Daugkartinio naudojimo: Kiekvienas bambuko popieriniu rankšluosčiu gali būti išvalyti ir panaudoti dar kartą.Popieriaus ritinys rankšluostį bus lygiaverčiai 85 vienkartiniai virtuvės ritinius.

2,Geriau Nei Tradiciniai Popieriniai Rankšluosčiai: Bambuko rankšluosčiai yra patvaresni, daugiau absorbentas, ir daugiau gamtos, nei tradiciniai popieriniai rankšluosčiai.Jie sumažina bendrą sumą rankšluosčiai reikia valyti, bet išsiliejimo, sutaupyti pinigų ir sumažinti rankšluostį atliekų.

3,Pakeisti Tradicinius Popierinius Rankšluosčius: Pakartotinai popieriniai rankšluosčiai, gali padėti mažinti miškų kirtimo. 51,000 medžiai yra reikalingas kiekvieną dieną, siekiant patenkinti kasdienius poreikius vienkartiniai popieriniai rankšluosčiai.Popieriniai rankšluosčiai yra kilę iš tvaraus bambuko miškai.

4,Taupykite Pinigus: Tai ne vienkartiniai virtuvės ritinius.Popieriniai rankšluosčiai truks 85 kartus, o yra super ekonomikos.

5,Universalus: Mūsų bambuko rankšluosčiai gali būti naudojami kaip ir įprasti popieriniai rankšluosčiai, ir gali būti nuplauti ir praskalauti ranka.Jis veikia kaip skudurėlis, ir šių bambuko virtuvės rankšluosčiai yra super, patvarus ir absorbentas.Tinka kiekvienas darbas virtuvėje ir namuose.

Savybės:

Bambuko pluošto žaliava yra storas ir minkštas.Jis pasižymi stipriomis atsparumas dilimui, aliejus-atsparumas, ir turi vandens absorbcijos pajėgumas.

Atrankos mikropluošto medžiagos, minkštas, minkšto audinio, patogus ir patvarus.

Nėra lengva prarasti plaukai, be aliejaus, lengva valyti.

Parametrai:

Dydis: apie 28*30 cm/11.02*11.81 į

Vienetų skaičius: vieną ritinio 25 vienetų

Medžiagos: bambuko pluošto

Sąrašas:

Kulka Taškų:

1 ritinėlis Daugkartinio naudojimo indų pašluostės

Miaprincess182020-08-24
"extremely slow delivery but the product arrived unharmed and exactly as described"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai