Neopreno Kvėpuojantis Vasaros Plono Diržo Juosmens, Pilvo Įvyniojimas Skrandžio Lieknėjimo Diržo Svorio Greitai, Riebalų Deginimas Diržas-Korsetas Moterims

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: pilvo, juosmens riebalų degintojas, esc lieknėjimą, vyrai riebalų dega, greitojo riebalų degintojas tabletes, disaar gelis, pašarų vamzdis, kojų šildytuvus pou, reishi grybas, merginos mažo dydžio liemenėlė sexy, pažastų riebalų degintojas.

    €12.25 €20.09
  • Tipas: diržas-korsetas
  • Modelio Numeris: YG-044
  • NET WT: 100g
  • Funkcija: skrandžio lieknėjimo diržas
  • Prekės Pavadinimas: VISI TILPTŲ
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Punktas: Svorio Greitai, Riebalų Deginimas Diržas

Drop Laivyba yra prieinama.

Paramos fulfiling, kad per CSV arba XLS failą

- Greitas apdorojimas per 24h ir transporto

- Be jokios sąskaitos faktūros, kaina, rėmimas, logotipas

Apdorojimo 10,000 užsakymų per dieną

dydis M tinka juosmens 60-68cm svoris 42-50kg

dydis L tinka, liemuo 68-73cm svoris 50-60kg

dydis XL, tinka liemuo 74-80cm svoris 60-68kg

dydis XXL, tinka juosmens 80-90cm, svoris 68-75kg

1. Jei esate satisfited su mūsų produktais ir paslaugomis, pls palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių , 5 žvaigždučių, už išsamų reitingų jūsų užsakymą .Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių, mes suteiks jums NUOLAIDĄ kitam užsakymui . 2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas nagative atsiliepimus ir padaryti išsamias reitingų.Mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus. 1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną. 2.APO/FPO/DAP Pristatymas Apie Muitų Prašome suprasti, tačiau, muito iš mūsų kontrolės, mes negalime garantuoti jokių mokesčių mokestį ir neturės mokėti jokio mokesčio mokestis.Bet mes grąžinsime jūsų mokėjimo express shipping(jei sumokėjote) į jūsų sąskaitą per 24 valandas.Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus tai gali sukelti jums.Pastaba: Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus ba pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia imtis savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus.Mes jus informuosime, iš karto, kai jūsų siuntinys buvo išsiųstas.Jei pasirinksite express pristatymas, pls nepamirškite palikti savo kontaktinį numerį, tai yra būtina express pristatymas.Mūsų parduotuvė padaryti, parduoti, remiantis jų puikus dizainas ir įrodyta, patikimumą.Todėl kokybė yra garantuojama.Taip pat mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti.Tačiau jums reikia patvirtinti savo dree dydis atidžiai prieš perkant (dydis rezultatai bus matyti po kiekvienu prekės).Dė: mes negalime sutikti keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą: *Užsakymo numeris *prekės SKU numerį *Vaizdo defektais, karoliukai.Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, pls jaustis medžio kreipkitės į mus!

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai