Juodos spalvos vibratorius poroms nuotolinio VALDYMO pultas, seksualus žaislai, erotiniai žaislai, poroms, klitorio stimuliatorius, seksas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: nuotolinio valdymo vibratorius, tikroviška, blizgesys vibratorius nuotolinio, vibratorius muj nuotolinio, vielos vibratorius nuotolinio, seksualus vibratorius, nuotolinio, juodos spalvos vibratorius nuotolinio, masturbator vibratorius nuotolinio, prezervatyvus, vibratorius nuotolinio, vietoje vibratorius nuotolinio, nešiojami vibratorius nuotolinio.

    €70.81
  • Elemento Tipas: Vibratoriai
  • Prekės Pavadinimas: Ritualas Kama
  • Kilmės: ES(Kilmės)

Sveiki atvykę į naują pasaulį Malonumo !Be Vibracijos , Su kuriais jūsų partneris taip pat mėgautis, hipoalergicznych silikono patarimas, kad prasiskverbia jums atrasti savo partnerį siauresnė, kad leis jums mėgautis net daugiau.Galite džiaugtis, kad vienu metu stimuliacija, kai malonumas pažadina: į nepralaidumas iš Kama Ritualas leidžia šilta vonia tapti torrid malonumą.

Vidinis akumuliatorius yra labai praktiška: jūs galite patogiai įkrauti Kama Ritualas su built-in USB įkrovimo kabelis ir pagerinti savo backdrops, kai jūs manote, kaip ji.

Su praktinio nuotolinio valdymo jūs galite kontroliuoti vibraciją komfortą ir nuspręsti, kas gali priimti sprendimus.Laukinių preliminarūs ir patrauklių nuotykius moteris taip pat gali dėvėti vibratoriaus jos liemenėlė ir tegul jos partneris sužadinti jos.

Šios Kama Ritualas turi 2 galingus variklius sukelti ekstazę į varpą, klitorio ir makšties sustiprinti savo erotinių žaidimų su unikalius pojūčius.Lankstaus silikono prisitaikanti U formos sukuria papildomų sugriežtinti ir tiesioginį spaudimą dėl svarbių taškų.Kaip drąsus plėtros Kama Ritualas šis partneris turi nuotolinio valdymo pultą, su kuriuo galite pakeisti savo erotinius žaidimus!

Hipoalerginės silikono yra labai malonus jausmas, ir yra ideali medžiaga mėgautis ilgas žaidimo laikas.Ji yra labai higieniškas ir įtikina su savo didelis stumdomas talpa, kuri tampa tikras malonumas kartu su vandeninio lubrikanto.Galima plauti savo žaislas su vandeniu ir švelniu muilu.Giliai higienos jūs taip pat turėtų naudoti Waterfeel Toycleaner, pora purškalai yra pakankamai optimaliai švari jūsų žaislas.

Nuotolinio Valdymo Pultas

Hipoalerginės silikono

Magnetinis įkroviklis

10 programų vibracijos

Atsparus vandeniui

Įkrovimo

2 galingi varikliai

Lamb450r2020-10-09
"Excellent vibrator with remote control, with it we have experienced different and very stimulating games, one of the best toys to keep a relationship alive with. I think you're part of the favorites selection for a long time, ideal for playing together or alone. Sellers are great, exceptional packaging, never treated me like this on Aliexpress."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai