10 Maišelių Naujovė Žaislų, Burbulas Didelis Karoliukai Sponge Baby Vandens Absorbcija Karoliukai, Kristalų Purvo Vandenyno Plėtra Spalvos Maišelis Didmeninė Užsakymą

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: globbles fidget, glo kamuolys, žėrintis plonas kamuolys, globlles lipni kamuoliai, globbles kamuolius crayola, lipni gobbles, stresas žaislai ofise, globbles kamuoliai, globbles triko kamuolys, globbles švyti.

    €2.96 €4.11
  • Įspėjimas: Nevalgo
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • spalva: Mišrios spalvos rutuliukai, raudona, rožinė, mėlyna, tamsiai žalia, violetinė, žalia, transpa
  • Tipas: crystal purvo
  • Modelio Numeris: YZ190531-7-1
  • Pakuotė: Spalvos Krepšys
  • Svoris: 2.2g/bag
  • Temos: Profesijos
  • Lytis: Unisex
  • Amžius: > 3 metų
  • Matmenys: 2.2 G
  • pH vertė: Neutralus
  • Baterija: no
  • Mfg Serijos Numeris: ŽAISLAS
  • Galimybė mokymo: Grabus, vaizdo, vadovas smegenų, palūkanų mokymo, intelektinės išsivystę
  • Profesijos: piratų
  • Medžiaga: Derva
  • Vandens Įmirkis: 90

Maišas didelis karoliukai

Gaminio pakuotės: OPP krepšiai, apie 110 maišai krepšys, apie 2,1 g, kiekviena 2.5-3mm, gali būti 4-5 kartus didesnis.Crystal purvo rankomis supakuotos, ir ten gali būti kai kurių skirtumų skaičių, maišeliai.Prašome atkreipti dėmesį, kad tėvų.

Spalvos: raudona, rožė, vidutinio geltonos spalvos, smaragdo žalia, mėlyna, violetinė, oranžinė, skaidri, balta, mišrios spalvos

Pareigos: Patalpų sodinti, gėlių kompozicijų, kristalų žvakidė ir akvariumas papuošalai.

Naudojimas: Produktų mada, naujiena, prekybos centrai, prekybos centrų, parduotuvių, juvelyrikos, prekybos centrai, gėlių parduotuvių, lankytinų vietų, mokyklų, prekystaliai, daug srauto, daugelis rinkos perspektyvas.

Šis produktas praėjo įvairių profesijų tyrimus, tokius kaip Eurofins EN71-3, ROSH, ASTM ir kt., jie taip pat gali suteikti ir KAULŲ sistemos sutrikimų, tokių kaip produktų ir spalvos pasta.

Crystal kūdikių

1, malonus akiai: spalvingi ir spalvingas, su savo širdies.Išvaizda kristalų purvo yra spalvinga, švarus, ir primena kristalų želė.Jis turi stiprią dekoratyvinių poveikį.Stiklo vazoninių gėlių, kuriuose auginami kristalų purvas gali ne tik tegu žmonės vertina, lapų, bet taip pat vertiname augimo procesą, jų šaknis.

2, didelis vandens susilaikymas: daug vandens, maistingųjų medžiagų, mikroelementų.Kamufliažas kristalų purvo pagrindiniu mišiniu yra granulių, o svoris padidėjo iki 50-100 kartų po mirkymo vandenyje formos kristalų purvo, šlapios medžiagos, kurios gali būti auginamos ir pasodinti (žr. produkto įvedimo ir naudojimo būdas duomenis), daug vandens (95%), maistinių medžiagų ir mikroelementų.elemento.Augalai, tik reikia purkšti šiek tiek vandens (apie 15-30 dienų be apvaisinimo.

3, lengva dirbti: gali augti gėlės, bet ir gėlių puokštes.

1 rūšies gėlių: nereikia vandens kiekvieną dieną, dažnai tręšti;

2 gėlių išdėstymas: ilgalaikio išsaugojimo, ilgalaikio nr. sumažėjimas;

3 įtraukite augalų prieskoniai:,, aromatas gali būti lėtai išleistas patalpoje, nėra įdomus!

4, žalia ir aplinkos apsauga: crystal purvo be uodų, nėra kanalizacijos, nėra kvapo; netoksiškas, nekenksmingas, neteršiantis; mada, sveikata, aplinkos apsauga.

5, ilgas gyvenimas: paslėpti kristalų purvas gali pakartotinai sugerti ir išleisti vandenį, gali toliau teikti augalai 2-5 metų maistinių medžiagų, mikroelementų ir fungicidai.

6. Aukštos išgyvenamumas: išgyvenimo norma ir įvairių kambarinių augalų auginami kristalų purvo pasiekė 95%.Net aukštos klasės augalų, tokių kaip Clivia, Anthurium, ir Raudona Likimo gali gyventi!

Taikoma augalai: Crystal purvo tinka sodinti patalpų žalumynai augalai ar patalpų hydroponics, kad augalai yra, pavyzdžiui, drėgmės ir vandens.

1. Žolės: vario žolės, pasagos aukso, phalaenopsis, dubenėlį, lotosas, vandens lelija, lotosas, golden jade lapų, crown, juoda grožio, evergreen, sklandžiai, Phnom Penh, smaragdas, tigras, mėlyna, anthurium, violetinė atgal evergreen, white sniego Princesė Marianne ir pan.

2, delnų: kišenę kokoso, plačialapių sago, drugelis sago, geležies lapų saulėgrąžų, išsibarstę uodega saulėgrąžų, thorn saulėgrąžų, slidinėti saulėgrąžų, rudos spalvos bambuko saulėgrąžų ir pan.

3, bambuko erkutės: povas atidaryti ekraną, gėlių lapų bambuko plaustas, arbūzas bambuko plaustas, vaivorykštė bambukų plaustą ir pan.

4, Lycoris: Narcizas, hiacintas ir pan.

5, geležies: raudonasis geležies, aukso pusėje geležies, sidabro pusėje geležies, įvairiaspalvis geležies ir kt.

6, bambuko: turtingas bambuko, Phnom Penh turtingas bambuko, sidabrinė kraštas turtingas bambuko, Wen bambuko, monstera, maži angelai, Phnom Penh "pinigų medis".

7, erkių: gėlių lapų erkutės, patarimas lapų erkutės, mažų baltų lapų erkutės ir t.t.

8, dygliuotas kriaušių, aloe

Instrukcijos:

1. Skalauti šaknų augalai ir augalų jiems.Jei jūs auginti vandenyje apie savaitę prieš sodinimą, pašalinti senų šaknų ėduonis, augalai augs geriau.

2. Pamirkykite kristalų dirvožemio-1:80-100 kartų vandens 6-8 valandas; po plėtra, filtras iš vandens perteklius ir naudoti.

3. Supilkite išsiplėtė kristalų dirvožemio į skaidraus stiklo.Tai geriausia naudoti crystal dirvožemio visiškai padengti šaknų augalai.

4. Jei reikia maišyti įvairių spalvų, prašome atskirai pamirkykite kiekviena spalva atskirai, filtras, vandens ir tada sluoksnį ir sumaišoma.

5, crystal molio putų, galite pridėti reikiamą kiekį prieskonių ir kvepalų, gali būti naudojamas kaip oro gaiviklis, pagerinti patalpų aplinką.

Atsargumo priemonės:

1, produktas turėtų būti pateikiami vėsioje, sausoje vietoje uždaromos sandėliavimo, gali būti laikomi 2-3 metus, drėgmės absorbcijos neįtakoja naudoti.

2, šios rūšies gėlės ir augalai neturėtų būti veikiami saulės, turėtų būti įrengiami tokiose vietose, kad vaikai negali liesti, kad ne valgyti.

Ši rūšis gali būti sodinami ilgą laiką be laistymo ir tręšimo.Jis yra tik reikia purkšti šiek tiek vandens paviršiuje luito reikiamu laiku (2-4 sav.).

3. Po crystal dirvožemio yra nešvarus, nuplaukite jį su vandens filtru, sauso vandens, ir toliau naudoti.Crystal purvas gali taip pat būti išplauti ir išdžiovinti valymo ir bus naudojami kitą iš naujo putų.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai