Populiariausi 2020 m. Žiedas Šviesos 16Cm Su Trikojis Stovas, mobiliojo Telefono Laikiklis, USB 3 Rūšių LED Šviesos Paramos Didmeninė ir Dropshipping

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: "Europa 2020" top moterims, spartak telefono turėtojas, ląstelių trikojo, tvarstis telefono turėtojas, savininkas telefono, širdies lempos, lempos žiedas, marškinėliai t moterims, ford ka mobiliojo telefono laikiklis, marškinėliai t.

    €27.00 €29.35
  • Savybės: Jokios Funkcijos
  • Yra Garsiakalbis: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Stalas Turėtojas
  • Įkroviklis: No
  • Modelio Numeris: Mobiliųjų telefonų dėklai
  • Suderinamos Prekės: Universalus
  • Prekės Pavadinimas: WHooHoo

10.2 Colių Selfie Šviesos Žiedas su Eocean 50 Colių Trikojo Live Stream Makiažas Mini Žiedas Šviesos Fotoaparatas

【Reguliuojamas ir stabili 50 "trikojo】 Šis trikojis turi integruotas gulsčiukas ir 3-way panoraminis galvą, leidžia pakreipti ir sukimosi judesiai, vertikaliai arba horizontaliai atrankos.Gali būti taikoma bet kokios aukštį nuo 16" iki 50 "ir turi stiprią turėti ir stabilumą.Geriausia alternatyva stalo lempos, staliniai telefono trikojo, arba selfie stovėti.

【Lankstus telefono turėtojas ir begalinis apšvietimo kampas】 Supakuotas su universaliu telefonų turėtojas, labai lengva naudotis: telefono laikiklį galima naudoti su stovu, arba su atskiru trikojo arba gali būti naudojamas ant dviračio ir pasukti iš horizontalios į vertikalią režimas lengvai be išimkite telefono.Ji yra suderinama su dauguma išmaniųjų telefonų, tokių kaip "iPhone" Xs / Max / XR 8/7 Plius / X /Android / iPod / Samsung / už LG / už Huawei / HTC etc.

【Bluetooth nuotolinio valdymo ir USB powered kontrolės】 Bluetooth remote control leidžia jums kontroliuoti savo telefoną, o fotografuoti arba filmuoti vaizdo įrašai, suderinami su " iOS " ir "Android" išmaniųjų telefonų.Žiedas Šviesos gali būti powered by USB maitinimo šaltinio, pvz., sienos įkrovikliai, maitinimo bankai, nešiojamieji kompiuteriai ir kt.

【, Ką jūs gaunate,】 Paketą įeina 1 10 "šviesos žiedas, 1 50" trikojo, 1 telefono turėtojas ir 1 nuotolinio valdymo užrakto.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas ir stengiamės, kad esate patenkintas.

Pakuotės Turinys

1 x LED Šviesos Žiedas

1 x Trikojo

1 x Plėtra Saitą

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai