GeeekPi Griežinėliais 9 Sluoksnių Akrilo Atveju Dėžutė Su Dual Fan Dviguba Aušinimo Ventiliatoriai Heatsink už Aviečių Pi 3 / 2 B Modelis, Ne 3B+

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: ventiliatorius aviečių pi 3b, aviečių pi 3 atvejis, rasbery pi 5, argono neo, b langelis jc, raspeberry pi 3b atveju, aviečių pi 2 3 langelyje, aviečių pi 3 5 dėžutę, pi3, dual cpu ventiliatorius aušinimo radiatorius.

    €8.53 €15.23
  • Priedų Tipas: Atvejais
  • Suderinamas su: Aviečių Pi 3 / 2 B Modelis
  • Prekės Pavadinimas: geeekpi

GeeekPi Griežinėliais 9 Sluoksnių Akrilo Atveju Langelį Aviečių Pi Dual Fan PASTABA: Šis Rinkinys nėra Suderinama su Aviečių Pi 3 B+!Aprašymas: 9 Sluoksniai Akrilo Atveju: 9 sluoksnių apsauginis dėklas su juoda ir skaidraus Akrilo sluoksniais yra lengva surinkti be įrankių.SD kortelių prievadas ,breakout cable uosto ir kitais uostai Aviečių Pi yra.

Tai ypač skirta dual ventiliatorius išlaiko CPU saugiai ir be perkaitimo.Dual Fan: aušinimo ventiliatorius turi savybių-didelio greičio ir mažo triukšmo.Jis yra panašus į šildymo chip geriau šilumos sklaida.Tai idealiai tinka Aviečių Pi 3 Modelis B ir suderinamas su visais Aviečių Pi 3 Atvejais.

Savybės:

3M Šilumos Juosta klijuoti aušinimo ventiliatorius su Aviečių Pi stabiliai.

Parametras: 7500rpm/min

Naudojami Aviečių Pi 3/2 Modelis B/B+ komplektą Sudaro:

1x 9 Sluoksnių Akrilo Atveju 1x Dual Fan 1x Vario Heatsink (lauke dual fan) Prašome Pastaba: Aviečių Pi Valdybos Nėra Įtraukta

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai