Rhinowalk 5L Dviratį Vandeniui Dviračio Balno Krepšį

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: krepšys rhinowalk, krepšys bicycl, dviračių saddlebag, krepšys dviračio balno, priekinis krepšys, Rhinowalk, krepšys bicycle, rhinowalk vandeniui, dviračių raukčio, rhinowalk balno krepšį.

    €26.37 €34.70
  • Modelio Numeris: N0HA2SS701913
  • Medžiaga: Polyster
  • Funkcija: Ne Lūpos
  • Prekės Pavadinimas: QILEJVS
  • Kilmės: KN(Kilmės)

RHINOWALK Dviračio Balno Pagalvių Visiškai atsparus Vandeniui MTB Kelių Dviratį Dviračiu Galiniai Pack Panniers 5L Uodega Sėdynės Krepšys Dviračių Priedai

Produkto Išsamiai

Prekės Pavadinimas: Dviračių Galinė Bagažinė Bagažo Raukčio

Dydis:5L

Grynasis Svoris:320g

Taikymas 1: Dviračio Balno Uodega Sėdynės Vandeniui Saugojimo Krepšiai

Paraiškos 2 :Dviračio Balno Pagalvių Dviračių Sėdynės Krepšys

Programos 3: Ilga Kelionė Dviračiais Bagažo Raukčio

Funkcija 1: Visiškai atsparus vandeniui Patvarumas Ant-trinties Stiprus tvirtinimo dirželis

Ecxellent Vandeniui Našumas: Pagamintas iš PVC ju tvirtinimo medžiaga, yra geriausia neperšlampami veiklos, siekiant apsaugoti savo vertybes nuo vandens, purvo ir dulkių.tai gali užtikrinti, kad nebus jokios vandens gauti į krepšį, nesvarbu, kaip sunkiųjų lietus yra Priima aukšto dažnio suvirinimo technologijų, patvarus, pašiltintos, nesensta, tvirtas ir lengvai valomas.

Šviesą atspindinčios uodega: Dviračiu po sėdyne maišelis maišelis su atšvaitinės juostelės iš abiejų pusių, padeda nakties metu matomumas, didinant saugą, o ciklo naktį.Su Smart užpakalinis žibintas Pakaba ant sėdynės krepšys papildoma saugumo žibintai.

Aerodinaminis dizainas:Šis krepšys tinka pločio ir oro srauto rėmo, ir paviršius yra lygus.Taigi, jis nebus padidinti priekiniai veido srityje,kuri gali padaryti jums važinėti greičiau.

Ultraweight&Didelės apimties:

Dydis:

be našta savo ilgai važinėti., galite laikyti savo piniginės, mobilieji telefonai,dviračių džersis,dviračių siurblys ausinės, raktus, priekinių žibintų, užpakalinis žibintas, remonto įrankių rinkiniai ir tt..tūris yra apie litrų.

100% PASITENKINIMO GARANTIJA: dviračio krepšys ateina su 100% Pasitenkinimo Garantija.Rhinowalk yra skirta spręsti bet kokio produkto/paslaugos klausimus ir yra įsipareigoję teikti 5 žvaigždučių patirtis visiems klientams.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai