Rankinis Šlifavimo Plokštė Siurbimas Vertus, Obliavimo, Sauso Šlifavimo 198*70mm Dulkių Šlifavimo Padas Medienos Poliravimas,automobilių Priežiūra

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: žolė roller, blokuoti smėlio, sumalkite, sander, luban plokštumos, šlifavimo plokštės, collet mini, granito poliravimo bitai, odos poliravimo šluostės, sumalkite varantys.

    €6.90 €9.32
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Modelio Numeris: Rankinis Šlifavimo Plokštė
  • Tipas: Šlifavimo Blokas
  • GAMINIO NUMERIS: LC2051

savybės: 1. Naudojimas: Ji yra naudojama kartu su švitriniu popieriumi, tokių kaip akių smėlio, tinka medienos poliravimas, pastatų valymas, transporto priemonių techninės priežiūros ir kt. 2. Dulkių dizainas, daug dulkių skylės apačioje, dulkių operacija, ir sveikiau dirbti. 3. Stiprus klampumo, tinka visų rūšių švitriniu popieriumi ir švitriniu popieriumi. 4. ABS plastiko, šviesos ir nėra lengva, nuovargis. 5. Produkto grynasis svoris: 0.226 KG, gaminio dydis: kaip pavaizduota komplektą sudaro: 1 vnt šlifavimo valdybos produktas bus modernizuotos, nuolat, išvaizda ir spalvos gali būti keičiamos, prašome don ' t mind.Ir imtis svarstyti prieš vietoje jo užsakymą, jei turite prašymą spalva ar išvaizda.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai