60Pcs Metalo Pagrindinių Alaus Butelio Atidarytuvas Vyno Žiedas Keychain Vestuves Džiaugtis Derliaus Virtuvės Reikmenys, Antikvariniai Dovanos Svečių

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: paleidimo alaus butelio atidarytuvas, naujovė vyno aksesuarai, cheerleader kostiumai futbolas, butelio atidarytuvas klavišą didelis, mažas skeleton key, puošnios laišką atidarytuvas, laiškas atidarytuvas keychain, atidaryti vyno, alaus darykla, mickey butelio atidarytuvas daug.

    €20.64 €36.21
  • Modelio Numeris: Kita
  • Metalo Tipas: Metalo Lydinys
  • Atidarymo Tipas: Butelių Atidarytuvai
  • Funkcija: Įžuvinti
  • Kilmės: KN(Kilmės)

60 Vnt Sunkiųjų Metalų Skeletas Klavišą Butelio Atidarytuvas Vestuvių Naudai Apdaila su Palyda Žymeklį Kortelės

Medžiaga: Metalo Lydinys

Rakto Ilgis: 3.1 Colių

Kiekvienas Raktas, Butelių Atidarytuvai Svoris: 16.5 g

Kiekis: 60 Klavišus & 60 Kraft Žymas, Korteles

Neprivalomas Spalva: Šviesi Mėlyna / Raudona, Vario

Savybės:

●Kokybės Dizainas

Kiekvienas raktas yra pagamintas iš tvirto,kokybiško metalo lydinio.

●Suteikti Savo Svečiams Atminimo Dovana

Šių skeletas-raktas butelių atidarytuvai yra tie, kurie savo šeimos ir draugų bus meilė.

●Paprasta Ir Lengva

Žymos Kortelės spausdinamos sveikinimai, be štampavimo arba rašyti sau, sutaupyti jūsų laiką.Be to, nereikia aiškinti, kad kiekvienas savo svečiams, kad tai iš tikrųjų butelio atidarytuvas vėl ir vėl.jūs taip pat gali pridėti adresas etiketės atgal su svečių vardais & stalo numerius.

●Puikus All-In-One Šalies Naudai

Apima atitikimo skaičius kraft žymes, taip pat Nerūdijančio plieno, grandinės galite surinkti savo raktus ir žymas, į puikus papuošalai ir džiaugtis savo renginį.

●Gauti Viską iš Karto

Šis 60 vienetų rinkinys leidžia jums gauti viską, ko reikia ne vieną kartą, už priimtiną kainą, O ne pirkti savo džiaugtis gabalą ar dešimčių iki dešimčių.

Pakuotė:

60 x Raktų, Butelių Atidarytuvai

60 x Kraft Popieriaus Etiketė Korteles

60 x Grandines

(Spalva pagal jūsų pasirinkimą)

Pastabos:

1.Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 5 mm klaida,ačiū.

2.Prašome palikite mums žinutę apie jūsų nori Spalvos,arba mes atsiųsime atsitiktiniai.

3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Prašome suprasti, ačiū!

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Serbina 19882020-09-21
"Product did not come wrapped good. They really need to pack this precious product better due to the delicate of the product. To many damages can happen with poor packaging. The keys were loose and they were moving around with no protection for scratching, Knicks, breakage. Also you have to assemble the rings and chains to hook to the key. They should state that Assembly is required. Product perfect just like picture shows!! Haven't used yet, will in a couple of days!! Fast Shipping to USA a little over 2 weeks!! Love it!! Will order more from this Seller!!"
Judicus442020-10-23
"Great product, the shipping was ok as well."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai