Greitis Kamuolys Greitai Kamuolys Mokymo Futbolo Treneris Su Big Bazės Smėlio, Vandens Pripildymo Futbolo Treneris Konkurencijos

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kamuolys vaikas, futbolas, futbolo šalikus futbolo, bėgo nfl futbolas, sklz futbolo rebounder, futbolo metalo apyrankės, futbolas, amerikos futbolo kamuolys futbolo, tikslas vartininkas mokymo, balenciaga greitis treneris.

    €27.80 €32.33
  • Pripučiami: Taip
  • Medžiaga: PVC
  • Išvestinių Finansinių Priemonių Serija: Masažuoklis

Kulka Taškų:

1、High-end Futbolo Treneris: high-end futbolo mokymo įranga atitinka tarptautinius profesinio rengimo standartų, populiarių visame pasaulyje!Jis yra reguliariai treniruoklis.Jei norite tapti nacionalinės futbolo žvaigždė, jums bus ugdyti nuo mažens ir pagerinti kamuolys jaustis.

2、Akivaizdus Poveikis: vos 2-3 savaites, savo futbolo įgūdžius, tikrai bus geresnis ir labai sužavėtas savo treneriais, draugais ir šeima!

3、Išlaikyti Futbolo Stabilus: dėstytojas gali stabilizuoti savo futbolo labai gerai ir gali pagerinti savo futbolo žaisti lygį.

4、Puiki Mokymo Priemonė: puikus futbolo mokymo priemonė padės jums pradėti greitai, mokymo ir galite pagerinti savo futbolo lygis labai gerai.

5、Būkite Atsargūs: Prieš naudojant lauko treneris, prašome užpildyti bazės su smėlio ar vandens padidinti svorio bazės normaliam naudojimui.

Specifikacija:

Medžiaga: PE

Gaminio dydis: apie 36.5 * 9cm/14.37 * 3.54 į

Pakuotės svoris: 1500g

Pakavimo Sąrašas:

1 * Futbolo Treneris

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai