5vnt/daug Oficialių Originalus USB Įkrovimo lizdas Flex su Mikrofonu iPhone XR Dock "Jungtis, skirta "iPhone" XR

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: pixel4, remti įkrovimo tipas c, pikselių 4 xl, įkrovimo lizdas c tipo motorola, wii usb mic, atgal pikselių 4xl, mokestis flex "iphone" 8, žaidimas įkrovimo tipas c, gevo usb mic, iphone 7 baterijos uosto flex kabelis.

    €12.35
  • Garantija: 4 mėnesius
  • Dizainas: BARAS
  • Sudedamosios Dalys: iPhone XR įkrovimo lizdas
  • Suderinamos Prekės: "Apple ""iPhone"
  • Kokybė: Originalus
  • Prekės Pavadinimas: oriparts
  • Modelio Numeris: IPhone XR
  • spalva: Juoda/Balta/Aukso
  • Naudoti: USB Įkrovimo Dokas
  • Suderinama Modelis: IPhone XR doko jungtis, flex

Produkto Aprašymas: Kaip Doko Jungtis Įkrovimo lizdas Flex Cable for iPhone XR , mes negali pažadėti, mes parduodame, yra 100% Originalus ir Kokybiškas , jei turite klausimą, tiesiog susisiekite su manimi, ačiū.100% pasirinkite gerai atrodo ir A++.

Produkto Informacija:

Produkto Pavadinimas: Originalus Doko Jungtis Įkrovimo lizdas skirtas iPhone XR

Kokybės Tipas: Originalus Naujas

Kokybės Kontrolė: 100% Išbandytas QC darbuotojai prieš laivas

Sudėtinės Dalys: Doko Jungtis Įkrovimo Lizdas

Garantija: 4 Mėnesius

Švinas laikas: 1-2 darbo dienomis (nuo apmokėjimo patvirtinta)

Pakavimo būdas: Anti-static krepšys

Grąžinimas Ir Garantijos

1. Kai prekės buvo laivą iš, grąžinamosios išmokos, yra nepriimtinas, dėl kokių nors priežasčių.

2. Prašome patikrinti, Lcd gavę, mes tikimės, galite gauti atsiliepimų pirmą kartą.

3. Esame sąžiningi tiekėjai, mes tikrai kiekviena LCD buvo išbandytas prieš pristatymas, prašome įdiegti LCD prieš bandymą, mes gerbiame kiekvieną klientą, tikiuosi, kad galite gauti savo atžvilgiu, tuo pačiu metu.

Apie tai, mes įdėti mūsų specialusis "BS" žymeklis, LCD, tuo atveju, jei norite įdiegti LCD, žymeklis bus sunaikinta.

4.Mes siūlome 3 mėnesių garantija apie LCD tačiau prašome palikti "BS" žymeklio gerai, todėl, kad jie yra vaistai, priklauso BS.Grįžti būti priimti tik po to, kai gausime jūsų Lcd.

5.Dėl kitų specialių būklės, turėsime išsamią informaciją išspręsti metodas.

Apie mus

Shenzhen BS Technology Co., Ltd - Teikia jums skirta portalas visiems savo mobiliųjų telefonų atsarginės dalys ir remontas priemonės reikalavimus.Iš BS, jūs galite gauti atsarginės dalys, pavyzdžiui, skystųjų kristalų (LCD) ekranas, flex kabeliai, korpusų, garsiakalbių, varpininkas/buzzer, klaviatūra, lcd ekranas, pilnas komplektas assy, artimųjų rėmai ir visi kiti vidaus dalys, telefonų, prekių ženklų, iPhone, iPad, Samsung ir kt., Taip pat mes parduodame visų rūšių remonto įrankiai ir atnaujinti mašinos minėto modelio.

Vežimas

1.Ji paprastai trunka apie 3-7 darbo dienas iki Express (DHL, UPS, Fedex, TNT), 3-15 darbo dienų per EMS, ir 15-45 darbo dienų Kinija/HK Post, kad laivas į savo šalyse.

2.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

3.Prašome pasirinkti būdą, siuntos, DHL, UPS, FEDEX ar AVS jei norite gavo produktai quikly.

4.Vidutinis Pristatymo Metu įvairių Krovinių Kompanija

Mokėjimo

Priimame žemiau mokėjimo būdus:

1.Mokama per Moversteam.lt Sistema

2.T/T) Mokėjimo, Banko pavedimu(HSBC)

3."Western Union pervesti mokėjimo

4.Pinigų Mokėjimo Gramas

5.Grynaisiais Pinigais

1 pastaba: "Paypal" yra nepriimami, nes didelė komisinį mokestį, ir sunku paimti pinigus iš Paypal į Kiniją.

2 pastaba: Kai PI buvo patvirtinta ir jūsų užsakytos prekės yra pasirengę, grąžinti nebus galima atšaukti užsakymą.Bet mes grąžinsime jums metu, jei, kad mes negalėjo pasiūlyti produktus, reikalingus, dėl trūksta arba nėra.

Atsiliepimai

1.Jei jus tenkina mūsų paslaugų ir produktų, prašome palikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų, ir mes paliks jums gerą geed atsiliepimus greičiau.

2.Jei nesate patenkintas mūsų paslaugų arba produktų, tikiuosi, jūs galite suteikti mums galimybę padaryti ką geriau, prieš jums palikti neigiamas/neutralus atsiliepimų.Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, jei turite kokių nors skųstis, mes jums klausytis kantriai, ir stengiamės jums padėti spręsti problemas, kol jūs esate laimingi.

3.Verslo nėra lengva, tikiuosi, mes galime suprasti vieni su kitais, siekiama BS yra ilgą laiką bendradarbiavimo, niekada let you down.

Atsakomybės apribojimas

Shenzhen BS Technology Co., Ltd. " ir jos produktus, jokiu būdu susiję su prekinio ženklo produktus: iPhone,iPad, Samsung,Black Berry ir kitas prekės ženklas ir pan, ar bet kuriai iš jos dukterinių įmonių.Mūsų dalis yra NE restauruotas, siūloma ar leidžiama.Mes nedarome jokių pareiškimų ar garantijų dėl bet kokios rūšies, išreikštų ar numanomų, apie išsamumo, tikslumo, patikimumo, tinkamumo ir prieinamumą, atsižvelgiant į sąrašą arba informacijos, produktų, paslaugų arba susijusios grafika pateiktą sąrašą, bet kokiam tikslui.Bet koks pasitikėjimas, jums vieta tokia informacija yra todėl griežtai savo pačių rizika.Mes negali būti atsakingi už bet kokius piktnaudžiavimo ar algiu mūsų produktams atliekami pirkėjams.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai