Mini Karšto Batų Stovas Fotoaparato Ekranas Mount 180 Laipsnių Pakrypimo Rankos Laikiklis Viršutinis Pasukimas 360 Laipsnių Bazės Rotaciją Adapteris Turėtojas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: feelworld, 360 kamera laipsnis, monitoriaus laikiklis, profesionalus vaizdo kameros rankos, 40 pratęsimo rankos, monitorių palaikymas, 3d sukasi stendas, minifocus žiūrėti, tv monitoriaus stovas, stendas bazės stebėti.

    €9.77 €10.28
  • Savybės: Visos 360 Laipsnių Sukimosi Pakreipti 180 Laipsnių
  • Funkcija: Stebėti Mount Turėtojas Rankos Blykstės Ir Fotoaparato Kontaktinės Jungties Adapteris
  • Suderinamas: Magic Arm Ballhead Karšto Batų 1/4" Varžtų Mount
  • Prekės Pavadinimas: Karšto Batų Kalno Stebėti Turėtojas
  • spalva: juoda
  • Modelio Numeris: stebėti karšto batų kalno
  • Elemento Tipas: Karšto Batų Aukščio Kalno
  • Mount: 1/4"
  • Tinkamas: Stebėti, kontaktinės jungties adapteris
  • Naudoti: Mikrofono LED vaizdo šviesos trikojo monopodzie ir kt.
  • Pakuotė: Taip

Savybės: Su 1/4 colių varžtas ant viršaus, gali būti naudojama prisijungti įvairių tipų mikrofonai, vaizdo žibintai ir t.t.Su 1/4 colių varžto skylę ant pagrindo, geras kontaktas našumą trikojai, monopodzie ir pan.Įskaitant mini raktas į paketą, gali būti naudojami siekiant sureguliuoti kampą, naudojant 180° pasukti.Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, medžiagos, paviršiaus priima anti-oksidacijos gydymo, daugiau kaip stabilus ir patvarus.Papildoma twist lock dizainas, patogu įdėti ir išimti, neslystantis guminis padas, išlaikyti savo fotografavimo įranga saugi.Mini karšto batų laikiklis, grynasis svoris-tik 45g, super lengvas ir nešiojamas.Specifikacija: Gamintojas: MINIFOCUS Spalva: Juoda Medžiaga: Aliuminio Lydinys Varžtą(į viršų): 1/4 Varžto Skylę(base): 1/4 Karšto Batų Tinka: mikrofono, LED vaizdo šviesos, trikojis, monopodzie ir kt.Prekės Dydis: 4 * 2.7 * 1.8 cm / 1.6 * 1.1 * 0.7 Prekės Svoris: 45g / 1.6 oz Paketų Sąrašas: 1 * Kamuolį Galva 1 * Raktas Pastaba: Tik mini ballhead ir raktas yra įtraukiami.Prekės Nuotraukas MINIFOCUS® 360 Degress Bazės Rotacija, Kaip Nustatyti Teisingą padėtį? 1. Iš viso 3xM3 Mazgų ant pagrindinio korpuso. 2 puses, 1 vidurinė dalis. 2.Su sąlyga, allen klavišus koreguoti ir stora kontaktinės jungties patogi pozicijas Komfortą Žiūrėjimo angelai visada galite rasti patogų žiūrėjimo kampu nuo monitorių.Bazė 360 laipsnių sukimosi,vaizdas iš priekio, nugaros vaizdas, vaizdas iš šono.

Rekomenduojama Produktus MINIFOCUS® Vežimo Sąlygas MINIFOCUS® Atšilimo Patarimai, kaip Mes tikimės, kad jis atvyks laiku,bet kadangi tai yra tarptautinė pristatymo,laivybos laikas bus labai priklauso nuo kurjerių įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai Mes negalėjo kontroliuoti blogas oras arba muitinės klirensas, jei jis poveikis paketo pristatymo.Pls laukti, kantrybės.Ačiū už jūsų supratimą. ☑ Pristatymo kaina: Spustelėkite "Pristatymas ir apmokėjimas" tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją. ☑ , Jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimą, kai jūsų užsakymą,prašome palikti mums pranešimą Ačiū! ☑ Mes bus būti grindžiamas faktinės situacijos, pasirinkti tinkamiausias būdas logistika. ☑ Laiko tranzitu: Tranzito laikas priklauso nuo skirtingų laivybos metodai, Visų pakuočių galima stebėti internetu. ☑ Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia, apdorojimo laikas gali būti nuo 2 iki 15 darbo dienų. ☑ Mes turime daug patirties užsakymą mokestis.Pls pasakykite mums, kas yra geriausios kainos deklaravimo vertės sąskaitą faktūrą,taip, kad jūs galite išvengti mokėti didelių mokesčių Klientų Pasitenkinimą MINIFOCUS®, Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.Atsiliepimų MINIFOCUS® Nes jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai