Dirželis Xiaomi Mi Juosta 4/3 Riešo Metalo Apyrankė Universalus Nerūdijančio Plieno Xiaomi Mi Juosta 4/3 Dirželis Rankogaliai Pulseira

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: mi juosta dirželiai 4 metalo, n25, dv2, mi juosta 4 odinės apyrankės, j250, mi juosta 4 plieno apyrankės, skm, mi lenkimo 4 metalo braslet, rt6, cowin.

    €2.71 €3.61
  • Prekės Pavadinimas: joinrun
  • Funkcijos 2: už xiaomi " smart home
  • Suderinamumas: Viskas Suderinama
  • Taikymo Amžiaus Grupėje: Suaugusiųjų
  • Tipas: Riešo Dirželis
  • Kalbos: lietuvių
  • Funkcija: Mi juosta 4 ir mi band 3

Metalo apyrankę, Dirželį Xiaomi Mi Juosta 4/3 Dirželis Xiaomi Mi Juosta 4/3 Dirželis Nerūdijančio Plieno MiBand 4/3 Riešo Juostos Diržas

Tinka stiprinti ir pakeisti savo mi juosta 4/3 apyrankė.

Pastaba: gamykloje bus išsiųsti du versija dirželį, kad mums , fuction iš jų yra tas pats ,tik šiek tiek skiriasi įrašą,mes atsiųsime tada atsitiktinai ,kai jums padaryti užsakymą iš jav ,pls pastaba .

UŽ XIAOMI MI BAND 3

Garantija

Jokių defektų turinčios prekės, prašome susisiekti su mumis pirmą,po to, kai mes patvirtiname ,mes bus padaryti grąžinti pinigus ar reship nauja jums nemokamai.

Prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami bet koks ginčas arba paliekant bet neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį.Jūsų pasitenkinimas yra visada mūsų NĖRA.1 prioritetas.

Mokėjimo

Pirkėjas bus atsakingas už mokesčio ar muito apmokestinti savo šalyje.

Vežimas

Prekės bus išsiųstos per 3-5 darbo dienos po apmokėjimo gavimo.

Paprastai,informacija gali būti stebimi po po prekių buvo išsiųstas 5-10days, Nereikia nerimauti, jei sklypas nereikia unpate tam tikrą laiką.savo sklypo gali 15-60 dienų atvykti.Retais atvejais, tai gali užtrukti ilgiau dėl vėlavimo muitinės formalumų arba švenčių metu.

Jei norite, kiti siuntimo būdai galimi už papildomą mokestį, galite pasiūlyti mus

DUK

Visi produktai yra per griežtas bandymas prieš vežimą.Visas nuotraukas rodomas yra 100% tikri, ir nuoroda tik.Mūsų klientų aptarnavimas yra pasirengę jums padėti bet kuriuo metu.Siekiant sukurti malonią patirtį jums,mes yra įsipareigojusi teikti aukščiausios kokybės ir puikus aptarnavimas, visais laikais.

Rdobrowolski2020-11-24
"I have not received the parcel but have been refunded"
Mbuck94982020-10-23
"The order came without problems, there was no damage, there was no need to communicate with the seller. The goods all as in the description all came up. Recommend."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai