Šildomos Striukė Elektros Lauko USB Šildomos Kailis Šilumos Striukę galima Skalbti Šildomos Drabužių Šildymo Liemenės, Per Žiemos dydis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: šilumos ir elektros kailis, striukė šilčiau, kailio avies vilna, šilumos žiemos striukė, šiltas, šildomas liemenė, šilumos jersey, usb šildomos jackets womens, šilumos striukė, atšilimo vest usb, šilumos liemenė.

    €21.40 €41.15
  • Tipas: USB Šildymo Liemenė
  • spalva: Juoda/Balta
  • Lytis: MOTERIS
  • Funkcija: Laikyti šiltai, Stabdžių vandens purslų ir Išvengti šalčio
  • Stilius: Ilgomis rankovėmis medvilnės kailis
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
  • Dydis: M/L/XL/2XL/3XL/4XL/5XL/6XL
  • Maitinimo sąsaja: USB

Ypatybė:

1. Išsamią mechanizmas pastovi temperatūra, tolimųjų infraraudonųjų spindulių anglies pluošto šildymo lapas padeda pašalinti drėgmės ir šalčio organizme 2.3 Sekundžių greito šildymo ir šilumos, nelaukiant, šilumos subtiliai užpildyti, ilgai paspauskite tris sekundes, kad įjungtumėte 3.1 minučių greito šilumos, išsklaidyti šalta ir jus šilta. 4.Mobiliųjų galia kišene, lengva keliauti. 5.Nustatykite temperatūros norite atsakyti į įvairių aplinkų. 6.Mygtukas į šildymo, trys kiosko temperatūros kontrolė, protingas šildymas. 7.Poliesterio audinio plus atsparus vandeniui gydymas. 8.Ne išgręžkite ranka. 9.Bendrieji USB sąsaja maitinimo, ilgesnis tarnavimo,stabdžių vandens purslų ir skalbti. 10.Mada yra šiltas, patogus ir kvėpuojantis, ir jis yra geras partneris jūsų žiemos išeina.

Kaip Naudoti:

1.Išimkite USB kištuku. 2.Prijunkite nuimamas įkroviklį. 3.Įjunkite nuimamas įkroviklį. 4.Paspauskite krūtinės temperatūros jungiklis dviejų sekundę. 5.Raudona lemputė mirksi,reiškia, šildymas automatiškai. 6.Po raudona lemputė 5 minutes,tada automatinė kreiptis į baltos šviesos,reiškia, vidutinės temperatūros. 7.Rankinis reguliavimas turi tris lygio,raudona šviesa reiškia, hign-temperatūra šildymo nuolat.Balta šviesa-tai vidutinės šildymo nuolat,mėlyna lemputė reiškia, mažos šildymo nuolat. 8.Paspauskite krūtinės temperatūros jungiklis dviejų antra,šviesos ir nustoti šildymas.

Paketų sąrašo:

1*Šildomos Striukės

Pastaba:

1.Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti. 2.Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Aminat942021-01-24
"Excellent, super warm, arrives at time, no to thick, great item"
Sadmuppet2020-12-12
"Veste waist trop petit"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai