4pc Nešiojamų Silikono Kelionės Butelių Rinkinį Mini Rankų dezinfekavimo priemonės Turėtojas Saugus Gelis Tuščias Turėtojas Hangable Sanitizer Butelis Bakas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: ranka sanatizer dozatorius, sanitizerd turėtojas, mielas silikono mini rankų dezinfekavimo priemonės, antiseptinis gelis f, salonas dezinfekavimo, žirkliniai sanitizer, "chrome" peilis, nustatyti kelionės, alkoholio gelis, ranka saniter turėtojas.

    €10.69 €17.82
  • Dydis: 20ml
  • Elemento Tipas: Daugkartiniai Buteliai
  • Kilmės: KN(Kilmės)

4pc Nešiojamų Silikono Kelionės Butelių Rinkinį Mini Rankų dezinfekavimo priemonės Turėtojas Saugus Gelis Tuščias Turėtojas Hangable Sanitizer Butelis Konteineris su Keychain

Aprašymas Medžiaga:silikonas Talpa:38ml Pakuotės dydis:16*9*3.5 cm Bendras svoris:174g Karščiui atsparus temperatūrai:nuo -40 ° C iki 230 ° C Kiekis:4pcs/pak Pakuotė:OPP maišas Savybės: 1,Rankų dezinfekavimo priemonės bakas su tampus virvelę, pakabinti jį savo rankinėje, kuprinė, lagaminėlis, paplūdimio krepšys ir kt.Taip, kad jūs galite išvalyti savo rankas bet kuriuo metu ir bet kur be jį žemyn. 2,didelis atvėrimo silikono kelionės buteliai daro šerdelėmis ir valymo lengva ir daugkartinio naudojimo dizainas suteiks jums daugiau patvarus patirtis. 3,Tušti buteliai su dvigubo anti-nuotėkio dizainas, squeezable silikono kelionės buteliai bus tik atsisakyti buteliuko turinį, kai jos silikono kūno nuspaustas, saugoti savo asmeninius daiktus nuo nuotėkių, išsiliejimų, ar lašai. 4,Nešiojamų kelionių buteliai leidžia jums sumažinti savo apkrova, o dar galėtų pareikšti savo poreikių, pavyzdžiui, šampūnai, rankų dezinfekavimo priemonės, kondicionierius, ir losjonas.

Mes suteikti jums geriausią produktą ir paslaugą.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, ir mes jums išspręsti problemą artimiausiu metu.Labai jums ačiū.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai