NOEBY Žvejybos Lūpų 22cm 124g Rankena Aviacijos įrankiai, su juoda spalva Anglies Pluošto medžiagą, medžioti namas prekės

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: žvejybos įrankių dėžės, žuvų tackl, medžioti namas suvilioti, padėti žiedas, timpa, žuvis su šlapia danga lūpų, intensyvi žvejyba žnyplės, medžiagos, žvejybos, finansų žvejybos įrankių, žuvų snakehead.

    €6.49 €9.40
  • Medžiaga: Anglies Pluošto
  • Prekės Pavadinimas: NOEBY
  • spalva: RAUDONA/MĖLYNA
  • Dydis: 220mm 124g (8.66in 0.273lb)
  • Tipas: Žuvis Su Šlapia Danga

1. Klasikinis sukurta produktai iš nerūdijančiojo plieno medžiagos, tvirtas ir patvarus.

2. Patogus vertus, jausmas, kai, atsižvelgiant big fish.

3. Labai lengvas yra lengva nešiotis.

Grąžinimo ir atlyginimo

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti, išimčių nėra!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų informacijos.

Mes grąžinsime visą savo laimėjusio pasiūlymo sumą, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakavimo pagal visus komponentus ir accessorics įtraukti, po tiek pirkėjas ir pardavėjas atšaukti operaciją iš Moversteam.lt.Arba galite pasirinkti, kad pakeisti.

Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktai yra ne toks, kaip žadėta.

Ivanserb822021-01-27
"Quality seems normal"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai