YHcouldin Ausų Pagalvėlės AIAIAI TMA2 TMA-2 TMA 2 Rankų Odos Ausų Pagalvėlės Pakeitimo Gaubteliai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: ausines tma, 40mm ausies padas, headphon padas, aiaiai tma, aiaiai, kaiščio, 4th gen ipod, T110, tma atsparumas vielos, aicpose.

    €7.43 €7.90
  • Dydis: Standard
  • Modelio Numeris: Ausų Pagalvėlės
  • Prekės Pavadinimas: YHcouldin
  • Medžiaga: Kita
  • Pakuotė: Taip
  • Elemento Tipas: Ausų Pagalvėlės

Aprašymas: 1. Pora ausų pagalvėlės, be ausinių. 2. Būklė: Ne originalas, bet 100% brand new. 3. Spalva: Juoda 4. Medžiagos: Žr. gaminio 5 pav. Užpildas: Atminties putos 6. Suderinama su AIAIAI TMA2 TMA-2 TMA 2 laisvų Rankų įrangos, Kaip būtina yra ausies pagalvėlės pakeitimo? 1. Problema sena ausų pagalvėlės odos senėjimą.mes turime pakeisti ausų pagalvėlės regualrly užtikrinti mėgautis muzika. 2. Komforto lygis: naujų ausų pagalvėlės suteiks jums gerą jausmą mėgautis muzika.ar turite ausis, širdis, kai ilgai dėvėti prieš? 3. Triukšmo panaikinimo lygis.naujas ausų pagalvėlės suteiks jums naują patirtį.Leatherette(Baltymų oda) Šis produktas yra super minkštas ir sustorėti Baltymų oda yra geriau nei PU, Lyginti iš šių facters: Orui, Tempimo turto, atsparumą Abrazyvinių ir kt.Leatherette(Baltymų oda), Baltymų oda yra geriau nei PU, Lyginti iš šių facters: Orui, Tempimo turto, atsparumą Abrazyvinių ir kt.Avikailis Odos draugiškas, gera patirtis.Ilgalaikius veiklos Leatherette(PU)

DUK

Q1: Ką į kainą įeina?A1: Tik produkto kaina, o dalis express mokestis.

Q2: Kai bus prekės būtų siunčiamos iš po pavedimą?A2: Paprastai 2-5 darbo dienas.

Q3: Ar jūs sutinkate lašas laivybos modelis?A3: Taip.Jei galite pateikti užsakymą, prašome palikti žinutę leiskite mums žinoti, kad esate dropshipper, ir mes pašalinsime mūsų etiketės "YHcouldin" prekės ženklą.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai