Pailginti BT30 BT40 ER20 ER25 ER32 150L 200L Tikslumas 0.005 mm CNC apdirbimo centras įrankių laikiklis,Frezavimo tvirtinimo rankenos

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: collet er32, bt30 turėtojas, collet er20, bt30, collet er11, collet er25, er32 collet rinkiniai, tiek cnc, c12 fmb22, bt40 turėtojas.

    €37.72 €41.00
  • Modelio Numeris: bt30
  • Prašymas: Frezavimo Cutter

apibūdinti

Tikslumas: 0.005 mm Medžiaga: 20CrMnTi legiruotojo plieno Kietumas: HRC58 laipsnių Carburizing gylis: > 0,8 mm BT30 siaurėjantys: 7*24 Funkcijos: Grūdinimas ir grūdinimas, išskirtinį technologijos, aukštos kokybės medžiagos, standūs ir dėvėti, atsparus vandeniui.

A: Atsakymas į klausimą virš.

Kompanijos trumpas pristatymas:

(XINYAO) Co., Ltd.- profesionalūs CNC įrankis dizainas, R&D, gamybos, novatoriškas dvasia, Pardavimo mirti priedai, staklių priedai, tikslumo šlifavimo įrankiai, griebtuvai, įrankių laikiklius, frezos, CNC tools, buvo įkurta 2008 metais. geriau aptarnauti klientus, siekiame sukurti XINYAO į populiarių ir žinomų prekės ženklų rinkoje, XINYAO kompanija, puiki kokybė, reputacija pirma, įmonė nustato gamybos, pardavimų ir paslaugų politiką, ir siekiama sukurti aukštos kokybės įrankiai.XINYAO Co., Ltd.produktai buvo parduodami visame pasaulyje, buvo pripažinta ir palaikoma daugelio pasaulio pirkėjų, turi gerą reputaciją įvairiuose regionuose.Tegul XINYAO Tik tapti jūsų patikimiausias partneris Po pardavimo garantija: 1:XINYAO profesionalių po-pardavimo komanda, greitai ir veiksmingai kovoti su visų galimų problemų, internete, išspręsti visus po pardavimo, problemų už jus. 2: įmonė yra atsakinga už nuostolius, prekių transportavimo metu.Galite būti tikri, kad galite jų įsigyti. 3: Prašome atidaryti paketo patikrinimo produktą, kai juos pasirašo ir gauti prekes, patvirtinti, kad prekės ne sugadintos prieš pasirašymas ir priėmimas.Jei prekės yra nustatyta, kad būti pažeista, prašome nufotografuoti sugadintą produktų ir sekimo numerį, tada prisijungti ir gauti prekes, kreipkitės į bendrovės klientų aptarnavimo ne pirmą kartą, ir teikti veiksmingą įrodymų grąžinti.

Ahmetkarahan152020-10-30
"Excellent quality!"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai