Mini Stirlingo Karšto Oro Variklis Variklio Modelis, Švietimo Žaislų Rinkiniai Elektros

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: 3d metalo modelis, sterlingas variklis 16, lenktynių automobilių variklio, variklio imitavimo modelį, 4 taktų mini variklio komplektas, mikro variklis, mini motor degimo, toyan fs s100g 4 taktų rc variklio, degimo variklio modelis, "pasidaryk pats" stepper motorinių rinkinys.

    €21.74 €40.27
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Stirlingo Variklis
  • Tipas: Karšto oro Stirlingo variklio modelis
  • Sertifikavimo: CE
  • Prekės Pavadinimas: MagiDeal
  • Medžiaga: Metalo

Aprašymas:

Stirlingo varikliai yra unikalus šilumos varikliai, nes jų teorinis efektyvumas yra beveik lygus teorinis maksimalus efektyvumas,Vadinamas Carnot ciklas efektyvumą.

Tai yra išorinio degimo variklis, kurio kuro sudegino nuolat,ir stūmoklio persikėlė plėsti oro (arba helio arba vandenilio) kaip terpė,ir išplėsti dujų aušinamas šalčio kameroje,ir ciklas kartojamas.Tik nedidelė alkoholio lempos,jūs galite padaryti tai greitai, rotacijos ir stiprios energijos.

Išorės degimo variklio išvengti įprasto vidaus degimo variklio sprogimo dirbti,norint pasiekti didelio našumo,žemas triukšmo lygis,maža tarša ir mažas eksploatacijos išlaidas.

Aerodinamika yra daug žinių iš fizikos,vieno cilindro vidaus degimo variklis.Variklio principas yra intuityvi,švietimo žaislai,mokymo eksperimentinė įranga gali veiksmingai ugdyti vaikų norą mokytis, taip pat gali būti naudojama klasėje mokymo,daugiau intuityvi ir lengva suprasti.

Variklio modelis į horizontalią padėtį ranka perjungti smagratis, norėdami pamatyti, jei sklandžiai,jei yra stiprus jausmas, sutraukiantis,patikrinkite jungtį strypas yra normalus,ar cilindro naftos ir dulkių,ir jei taip,prašome naudoti tualetinio popieriaus, jei norite ištrinti Ne sklandžiai.Perjungti smagratis jaučiu spaudimą per cilindro kūnas yra normalus reiškinys,cilindras yra uždarytas.

Specifikacija:

Surinkto dydis: 16x8x9cm / 6.29x3.14x3.54inch

Medžiaga: Metalas

Komplektą Sudaro:

1 Nustatykite Karšto Oro Stirlingo Variklio "PASIDARYK pats" Modelio Rinkinys

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai