1Pc Paukščių Hamakas Paukščių Palapinė Paukščių Hamakas Papūga Lova Namas Papūga Namas Papūga Hamakas Paukščių Papūga Pet

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: papūga palapinė, tika žiedas, nėriniai su paukščių, afrikos pilkoji papūga narve, priedų paukštis, papūga narve, miršta paukščiai, papūga didelis namas, metalo paukščių namai, lauko, papūga.

    €2.80 €5.10
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Kita

Aprašymas

Ši žavinga pet palapinė gali saugoti jūsų naminių paukščių ir saugus patalpose ir lauke, kuris yra gerai pagaminti aukščiausios kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas naudoti.Skinai yra ideali vieta augintiniui žaisti ir ilsėtis.Pateikti sweet home jūsų augintiniui.

Savybės

- Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje. - Medžiaga: Pliušas. - Dydis S: Apie 17 x 11 x 13cm. - Dydis M: Apie 24 x 15 x 18cm. - Dydis L: Apie 29 x 18 x 25 cm. - Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, tvirtos ir ilgaamžės. - Žavinga dizainas, adorsble ir ideali vieta paukščių žaisti ir ilsėtis. - Jis yra šiltas jūsų papūga arba paukščių, žaisti ir miegoti. - Gražus žaidimų namelį, skirtą jūsų gražių papūgų ir kitų naminių paukščių. - Mielas ir elegantiškas, tiktų jūsų namų apdailos ir puikiai papuošti jūsų gyvenamąją erdvę.

1 x lizdavietes

Yanceva20012020-11-25
"Beautiful big… I have a parakeet collar and so it is perfect. Hope we will like it"
Saviorwithin2020-12-29
"After a month waiting I see the shipment has been canceled. I ask what happened and they tell me they'll pay me back without explaining. If they had explained to me why it was canceled I wouldn't have put a single star. Bad communication."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai