NGFF PCI-E Riser Card M2 Lizdas PCIe Plėtros Kortelę Konverteris USB 3.0 Extender Adapteris Grafika vaizdo plokštė BTC Miner

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: exp gdc ngff, ngff usb, 4 gb vaizdo plokštė, m2 grafika kortelės stendas, m2 pce adapteris, 30pin adapteris, pci express usb c, išplėtimo lizdo, išorės pci kortelės lizdas, pcie usb.

    €5.67 €7.67
  • Parama: 2242/2230/2260/2280 tipas M. 2 SSD modulio
  • Tipas: Pridėti Korteles
  • Prekės Pavadinimas: GUDGA
  • Programos: Kasybos Mašinos
  • Sąsajos Tipas: m.2 riser Card
  • Tipas 1: M. 2 (NGFF) SSD į USB adapteris
  • Funkcija: Su USB sąsaja
  • Modelio Numeris: USB m2 stove
  • Pakuotė: Taip
  • Tipas 2: usb m2 NGFF stove

Aprašymas Produkto Pavadinimas: M. 2 NGFF PCI-E X16 Kasybos Kortelės Adapteris Sąsaja: USB 3.0 Sąsajos Produkto dydis: 80mm*20mm Medžiaga: Alloy + PCBA Naujas Desgined, USB atstumas M2 sąsaja, daugiau, neseniai, signalas stipresnis geriau!Paramos sistema: Windows XP/WIN7/WIN8/WIN10, Linux OS Funkcija: Skirta Bitcoin Mining Dėmesio: galia valdybos grįžta prie GEN3, todėl jis negali atpažinti kortelė arba atsiranda šauktukas ženklų!Dėl šių naujų pagrindinėse plokštėse, reikia studijuoti atitinkamus parametrus viduje BIOS BIOS viduje PCIE, 16X greitis nustatytas GEN2, GEN1, rekomenduojama GEN2, galite naudoti normaliai.PASTABA: M. 2 NGFF PCI-E X16 adapteris, adapteris, gali konvertuoti M. 2 NGFF sąsaja PCI-E normalus X16 sąsajos plokštės, su 2 fiksuotais skyles, atitinkamai 22*60MM, 22*80MM.Pagal jūsų kompiuteris kortelės lizdas ilgio, gali nutraukti vietos, įsitikinkite, kad atkreipti dėmesį į, įsitikinkite, kad jį naudoti gali būti sugadintas.Pakuotės turinys: 2x M. 2 (NGFF) SSD į USB adapteris

1)Mes priimame alipay čia

2)Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius Ecscrow

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS SU

GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

3. Grąžinti:

1)Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2).Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3).Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Moversteam.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Moversteam.lt!

1) Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

2) patenkinti Jūsų atsiliepimai yra mūsų galia reikalauti, prašome susisiekti su mumis iš karto

prieš jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai išspręsti

problemų neįmanoma spręsti problemų, jei jūs nežinote apie juos!

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai