Tatuiruotė Adatos Kasetė Priedai 20 vnt Nepriklausomų Apvalus Įdėklo Spalvinimas 01/03/05/07/09/11/14 LR RS Nerūdijančio Plieno Adata

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kamufliažas lapas, rūdžių vinilo, stickerbomb vinilo įvyniojimas, aprilia rs 125 kūno kit, camo automobilių folija, stickerbomb lipdukai, aprūdijęs vinilo įvyniojimas, aprūdijęs vinilo, kūno kit suzuki, stickerbomb wrap.

    €8.49 €13.69
  • Pakuotės Svoris: Approx. 140g
  • Tipai: 1RL/3RL/5RL/7RL/9RL/11RL/14RL&RS
  • Kiekis: 20pcs/box
  • Tinka: Tatuiruotė Mašina/Tatuiruotė Ginklą
  • Prekės Pavadinimas: BIRŽELIS.M
  • Pavadinimas: JSCOLOUR kasetė adatos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Tatuiruotė Adatos

Tatuiruotė Adatos Kasetė 20pcs /daug Tatuiruotė Mašina Apvalus Įdėklo 1201/03/05/07/09/11/14 LR&RS

Specifikacija

Elemento Tipas: Tatuiruotė Adata Kasetė Medžiaga: 316L medicial nerūdijančio plieno Tinka:Antakius, Eyelines ir Lūpas, taip pat tatuiruotė dizaino

Pasirinktiniai Tipai

1RL/3RL/5RL/7RL/9RL/11RL/14RL 3R/5RS/7RS/9RS/11RS/14RS

Funkcija

1.Prekės yra aukščiausios kokybės adatos vamzdžiai, susitikimas profesinės tattooists " standartus. 2.Pildant spalvas nėra taip lengva, kaip taikyti jį su aukščiausios klasės adatos - arba panardinant važiavimo mašina į mažą puodą spalvą, arba galite užpildyti spalvos į viršutinės angos kasetės. 3.Kas daugiau, vienkartinio naudojimo medžiaga greitai bus pakeista ir leidžia puikiai, nesudėtinga ir higienišką darbą. 4.Pagamintas tiksliai pelėsių, baudos tatuiruotės pin konfigūracijos.Žemas triukšmo lygis, kai tatuiravimo, puiki dovana tatuiruotės.

Paketas Apima:

1 x 20pcs/box Sterilizuotas Tatuiruotė Adatos Kasetė

Suderinamas su visų tipų tatuiruotės variklinių mašinų ir spaustuvai,

Adatos vykdyti saugomų plastikinis korpusas, beveik panaikinant atsitiktinės žalos arba žalos.

100% EO Dujų Sterilizuotas ir atskirai supakuoti

Adatos pagamintos iš 316L medicininės kokybės nerūdijančio plieno--20 vnt Adatos už dėžutę

APMOKĖJIMAS: Mes TIK laivas nurodytu adresu su savo Sąlyginio mokėjimo.Pardavėjo mokėjimo nurodymus Prašome nurodyti savo telefono numerį į jūsų laivybos adresas, pašto naudojimą, įsitikinkite, kad prekių pristatymo sklandžiai, ačiū!GRĄŽINIMO POLITIKA: 1.7 dienų po to, kai pirkėjas jį gauna. 2.Jei jūsų netenkina šis punktas gavusi per 7 dienas, galite siųsti jį atgal į mus.Pirkėjai moka pašto grąžinti elementą.Įsitikinkite, kad visos prekės originalios būklės. 3.Mes grąžinsime 100% mokėjimo ar mainų susijusius elementus.Jūsų 100% pasitenkinimas yra mūsų tikslas, ir tai mūsų pareiga yra užtikrinti kokybę. 4.Pirkėjas turėtų susisiekti su mumis dėl grąžinimo adresas, prieš išsiunčiant sklype, o pirkėjas turėtų pasakyti mums laivybos informacija ir numatomą atvykimo laiką.Mes nesame atsakingi už grąžintą siuntinį nuostolių. 5.Pastaba: jei pradinę būklę elementus grįžo su žala, nesvarbu, kaip, mes turime 10%-50% nusidėvėjimo sąnaudos, priklausomai nuo žalos.Nr grąžinamosios išmokos bus pateikta daiktai, kurie buvo naudojami; jūs galite tik pasikeisti pozicijos šiuo klausimu.Kitus klausimus tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis, tikrai, mūsų komanda bus padaryti geresnį darbą už jus.Ačiū, kad radote laiko, kad pamatytumėte šį puslapį.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai