PVF110 Filtro keitimas Black & Decker PVF110 Dulkių siurblys Suderinama su Black & Decker 90552433 & 90552433-01 Filtras

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: vakuuminis vandens, tylus dulkių siurblys, baterija black decker, black decker filtras, black decker mop, vpf20, mop garais, black decker dustbuster, bibliotekos lentelė, 18v black decker.

    €10.57 €12.01
  • Vakuuminis Dalis Tipas: Filtrai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Dulkių Siurblių Dalys

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

PVF110 Filtro keitimas Black & Decker PVF110 Dulkių siurblys Suderinama su Black & Decker 90552433 & 90552433-01 Filtras

Pakeitimo PVF110 Filtras Black & Decker PVF110 Dulkių siurblys.

Siurbiant su didelio efektyvumo filtras valo orą viduje savo namuose.Puikiai tinka tiems, kurie kenčia nuo dulkių susijusių ar alerginės nepatogumų.Pašalina purvo ir dulkių, o jūs dulkių, siekiant pagerinti oro kokybę jūsų namuose.

Neleisk, kad dulkės ir nešvarumai kaupiasi viduje vakuumo siekiantis ji aplink savo namą.Pailginti gyvenimą savo dulkių siurblys plius pagerinti veiksmingumą ir įsiurbimo savo dulkių įdiegti naują filtrą su tuo pačiu labai geros kokybės, kaip prekės pavadinimą, bet už prieinamą kainą.Viršvalandžiai filtrai gauti užkimštas nešvarumai trukdo oro dulkių praranda įsiurbimo ir našumo.Rekomenduojame keisti savo dulkių filtrai kas 3 iki 6 mėnesių geriausius rezultatus.

Pagamintas neutralizuoti kvapus šaltinio, spaudai gera, kvapas-laisvas oro į savo namus, kaip jums vakuume.Lengviau kvėpuoti ir jaustis pailsėję filtravimo oras viduje jūsų namų ūkio, vedantį į bendrą sveikatą.

Tinka Black & Decker PVF110 PHV1210 PV1020L PD11420L PHV1810 1820LF / G 90552433 & 90552433-01 Filtras

Spalva: Pilka + balta

Medžiaga: filtravimo popierius

Dydis: 81.5*68.5*81mm

Pakuotės Turinys:

6 * HEPA filtras

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Moversteam.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Moversteam.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Kit Hana2021-02-09
"packaging could be better for shipping because 1 of the filter was slightly crushed but still works. Overall pretty good buy still and much cheaper than amazon."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai