5VNT Vintage Megztinis Megztinis Įrašą Antis nagų Įrašus Gėlių Modelio Pin Sagė Skara Marškinių Apykaklės Sagtys, Drabužių Dekoravimas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: mygtukas siūti, Mygtukas, užsegimas, mygtuko medžiaga, megztinis užsegimas, mygtuką, kablys, užsegimas apsiaustu, mygtuką, apkabos, kinijos užsegimas, užsegimas kailis.

    €3.61
  • Metalų Tipas: cinko Lydinys
  • Formos\modelis: Gėlė
  • Modelio Numeris: Megztinis įrašą
  • Medžiaga: Metalo
  • Lytis: Unisex
  • Sagės Tipas: Sagės
  • Stilius: Klasikinis
  • Drop laivyba: Parama

Produkto Informacija:

1、Aukštos kokybės medžiagų: klipai yra iš aukštos kokybės lydinio medžiagos, kuri yra ilgaamžė, rūdžių įrodymas ir ne taip lengva nutraukti.Jie gali būti naudojami ilgą laiką.

2、Gražus dizainas: Megztinis klipai yra puikus sugriežtinti suknelę, liemenę ar marškinius, arba prijungiant megztinis ar šalikas į priekį.

3、Platus kartų: Gera drabužių priedai gali būti naudojami formalūs ir atsitiktinis kartų, ir gali būti dėvimi su įvairių drabužių, pavyzdžiui, megztiniai, suknelės, apykaklės, šaliai, kaklaskarės, marškinėliai ir liemenės.

4、Įvairių stilių: konkretų stilių, jūs galite matyti iš nuotraukų yra elegantiškas ir prabangus, kurios gali gražiai papuošti savo audinį, ir laikyti audinys švarus ir tvarkingas.

5、Paketą, Įskaitant: A paketas su 5 skirtingų stilių naudoti.

Aprašymai:

Aukštos kokybės medžiagos: klipai yra iš aukštos kokybės lydinio medžiagos, kuri yra ilgaamžė, rūdžių įrodymas ir ne taip lengva nutraukti.Jie gali būti naudojami ilgą laiką.

Gražus dizainas: Megztinis klipai yra puikus sugriežtinti suknelę, liemenę ar marškinius, arba prijungiant megztinis ar šalikas į priekį.

Platus kartų: Gera drabužių priedai gali būti naudojami formalūs ir atsitiktinis kartų, ir gali būti dėvimi su įvairių drabužių, pavyzdžiui, megztiniai, suknelės, apykaklės, šaliai, kaklaskarės, marškinėliai ir liemenės.

Įvairių stilių: konkretų stilių, jūs galite matyti iš nuotraukų yra elegantiškas ir prabangus, kurios gali gražiai papuošti savo audinį, ir laikyti audinys švarus ir tvarkingas.

Paketą, Įskaitant: A paketas su 5 skirtingų stilių naudoti.

Savybės:

1. Mados cardigan įrašą; skara įrašo; drabužių priedai.

2. Įvairių stilių, kad tinka daug kartų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: alloy

Spalva: senovės sidabrinė

Stilius: nantucket sidabrinė

Pakavimo Sąrašas:

5 * Įrašų

Produktų Nuotraukos:

Babydolllove892020-09-03
"Er zat er 1 bij die beschadigd is."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai