100m Tinka Hp Deskjet 2130 Serijos Spausdintuvų Kasetės, Rašalinių Spausdintuvų Rašalo Papildymo Ir Nuolat Dažų, Rašalo Papildymo

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: juoda hp rašalo, 302 kw, 60 hp, rankinis vežimėlis, 364 kasetė, žalia papildymo rašalo, 2130 hp, tinka hp deskjet f4180, Rašalo Spausdintuvui, copic papildymo rašalo.

    €2.63 €3.75
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: CUJMH

[xlmodel]-[produktai]-[47346]

[xlmodel]-[produktai]-[47346]

[xlmodel]-[custom]-[47031]

Suderinami modeliai: ir Canon bendrojo rašalo

Spausdinimo spalva: juodas/cyan/raudona/geltona

Rašalo talpa: 100 ML/vnt.

Tinkamumo laikas: produktas gali būti saugomas neatidaryta kambario temperatūroje 2 metus

Pastaba: Prašome jį laikykite ma¾iems vaikams, vengti tiesioginių saulės spindulių ir laikykite kambario temperatūroje.

Taikytinos modeliai: tinka HP Canon darbalaukio rašaliniai spausdintuvai

Į paketą įeina:

1*rašalas

Savybės:

1. Naudojant anglies nulio technologijos, tai yra, skersmens dalelių, esančių rašalo linkęs 0. Į profanas sąlygomis, antgalis neblokuos ilgalaikio naudojimo.Tai yra raktas į tai, ar suderinama rašalo kasetė yra priimtini jums.

2. Ne prijungti, bamperiai spausdintuvo galvutės, pH vertė rašalas yra panašus į originalą rašalo, produktas filtruojamas, siekiant užtikrinti vienodo dydžio dalelių, jonų koncentraciją ir kt., panaši į veiklos rodiklius, originalus dažų, ir iš esmės užkirsti kelią purkštuko užsikimšimo Ji gali netgi pakenkti spausdinimo galvutė.

3. Geras sklandumą, griežtos kontrolės žaliava, reagentai, vandens ir kitos žaliavos, ir papildomi bandymo įranga, kuri griežtai proceso kontrolė, siekiant užtikrinti, kad antgalio nėra sausa ilgą laiką, dėl didelės sklandumo rašalo.

4. Rašalo kokybė yra stabili.Rašalo yra griežtai kontroliuojamas žaliavų, gamybos technologija, veiklos rodiklių ir t. t., siekiant užtikrinti, kad dažai gali būti saugomi trejus metus į neatidaryta valstybės kambario temperatūroje, ir spausdinta produkcija gali būti saugomi ilgą laiką, ir kokybė gali būti Panašios į originalias rašalo.

5. Gera spausdinimo poveikis ir ryškių spalvų.Gera šviesa atsparumas, atspausdintas vaizdas gali būti saugomas ilgesnį laiką.

6. Į 100 ML rašalo supakuotas sharp kaklu butelis, kuriame yra patogiau, nepertraukiamo rašalo tiekimo, ir gali užkirsti kelią rašalo ištekėjimo iš įtraukdami rašalas, kuris yra patogus jums pridėti rašalo ir išsaugoti rašalo.

7. Žalia ir aplinkos apsauga: naudoti PP arba KLUBŲ gumos junginys, pridėti kilmės ingredientai, kurie gali būti skyla natūraliai, su gera pritaikomumo ir lankstumo, ir sumažinti aplinkos taršą.

8. Sąnaudų taupymo: Pagal prielaida patenkinti spausdinimo kokybė, asmens ir biuro aplinkoje, pasirinkti mūsų suvartojamų medžiagų, gali sutaupyti daugiau nei 85 proc. spausdinimo išlaidų per metus.

Atsargumo priemonės

1. Prašome naudoti jį kaip galima greičiau po atidarymo rašalo buteliuko dangtelį ir stenkitės, kad jis uždaromos, kai jo nenaudojate.

2. Spalvų rašalo turi atitikti spalvos kodas rašalo kasetės, kad būtų išvengta pridedant negerai rašalo, kitaip atspausdintos nuotraukos bus iškreiptas ir spalvų dauguma.

3. Nereikia išspausti rašalo buteliuko per greitai, kad būtų išvengta rašalo perkrautas.

Pastaba: Savarankiškai užpildyti rašalo taupo sąnaudas ir saugo aplinką, bet ir raktas į sėkmingą rašalo užpildymo yra pasirinkti aukštos kokybės rašalo ir išmokti užpildyti jį moksliškai.

Visų pirma, užpildyti rašalo kasetė turi būti sveika.Jei yra daug pasipriešinimo ar rašalo nuotėkio pildant rašalas, rašalo kasetės yra sugadintas ir negali būti naudojamas.

Antra, suma, rašalo pridėta turėtų būti vidutinis.Jei suma rašalas yra perpildytas, tai bus ne tik sukelti rašalo nuotėkio, bet perpildyta rašalas yra labai tikėtina, kad šlapias mašinų dalys ir sukelti trumpąjį jungimą ir sugadinti mašiną.Jei pridėsite per daug rašalo, nuvalykite rašalo kasetės ir spausdinimo galvutė su minkštu audinio, kuris sugeria perteklinę rašalo.

Be to, išvengti rašalo kasečių yra veikiami oro ilgą laiką išdžius ir taps užblokuoti.Daugiau standartinį metodą yra užpildyti rašalo kasetę iš karto, kai rašalas yra užpildyti, atsispausdinti jį ir iš karto po pildymo rašalo.Jei ji nėra naudojama laikinai, jis gali būti laikomas spausdinimo galvos apsaugos įrašą.Specialios gumos padas gali blokuoti oro ir išlaikyti ilgalaikį drėkinimo purkštukas.Jei rašalo kasetė antgaliai yra sausi ir užblokuotas, pasinerti į spausdinimo galvutę dalis (išskyrus plokštės), šiltas vanduo (apie 10-20 minučių, kad ištirptų džiovinti dažų (atkreipkite dėmesį, kad plokštės turi būti laikomi sausai šio proceso metu), ir tada spausdinti Įdėti galvą ant kelių minkštas popierinių rankšluosčių, kad sugertų likutinio vandens ir rašalo nuo purkštuvo.Negalima valyti spausdinimo galvutę per sunku.Kiek kartų rašalo kasetę, užpildyta įtakos jo antgalio ir kempine gyvenimą.

Pastaba: nepilkite dažų per daug greitai, kad būtų išvengta perpildymo.Be to, suma turėtų būti vidutinis.Jei dažai yra per didelė, ne tik tai sukels rašalo nuotėkio, bet perpildyta rašalas yra labai tikėtina, kad šlapias dalys ir įtakos išvaizdą.Jei pridėsite per daug rašalo, lengvai drėgna rašalo kasetės ir spausdinimo galvutė su minkštu popierinio rankšluosčio, kad sugertų perteklinę rašalo.

Yra kempinė rašalo kasetę.Prašome palaukti 1 valandą, po papildymo rašalo leisti rašalo visiškai skverbiasi.Naudoti valymo programa, kuri ateina su spausdintuvu 2-3 kartus prieš spausdinant.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai