Vyrų Masažas Priežiūros Didelio Dydžio 6.5 CM Rankinio Siurblio Skersmuo Vyrų Gaidys Erekcija Prietaiso Vakuuminės didinamasis stiklas Naudotis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: prostatos masažo prietaisas prostatitas, naujausių prostatos masažo prietaisas, vyrų erekcija, pastatyti siurblys, vribrator varpos siurblys, kūno gilus masažas vakuuminis, uzar varpos siurblys, taurės siurblys, led masažo prietaisas, vyrų siurblys.

    €6.58 €9.39
  • Prašymas: Įstaiga
  • Prekės Pavadinimas: U-Kiss
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Vyrų Masažas Priežiūros Didelio Dydžio 6.5 CM Rankinio Siurblio Skersmuo Vyrų Gaidys Erekcija Prietaiso Vakuuminės didinamasis stiklas

Savybės:

Tai Tyro Siurblys yra puikus derinys premium " kokybiškos ir patogios, todėl jis turi turėti vyrai, kurie myli padidinti savo jautrumą ir padidinti savo varpą.šis siurblys yra suderinama su visomis vamzdžių, cilindrų, dalys ir reikmenys, siurbliai.

Kiekvienas elementas yra 100% naujas, originalioje krepšiai gamintojas.

medicinos lygio ABS siurblio konstrukcijos

greito atlaisvinimo svirtį saugos

patogi, ergonomiška rankena

pradedantysis draugiškas

dydis: kaip poveikio

Dirbtinis matavimo paklaida diapazonas: 1-3 cm priklauso normalus reiškinys

Naudojimo instrukcijos

tepti bet komforto rankovėmis.taikyti tepalas į jūsų varpą, taip pat.

įdėkite savo rankovės priedai į cilindrą ir tada įdėti savo stačias penį per žiedą į cilindrą.cilindro turėtų būti tvirtai prispaudžiama prie varpos pagrindo / gaktos srityje, siekiant išlaikyti oro pabėgti.

siurblys pradeda dirbti lėčiau.ten bus šiek tiek spaudimą dėl savo varpos, kaip oro yra čiulpti iš jos vamzdelį.pradedantiesiems svarbu pradėti šį procesą, lėtai siekiant išvengti nepatogumų.nepamirškite paspauskite saugos išleidimo vožtuvas, jei spaudimas tampa per sunkus.

toliau siurbimo / atleidžiantis orą tol, kol jūs turite rasti tinkamą slėgio lygis dėl savo varpos.jis turėtų būti rodomas išsiplėtusios, tačiau tai neturėtų pakenkti.

dabar įsitikinkite, kad oro išbėga (jei reikia) ir palaukite 20 minučių.jums gali tekti siurblio toliau, per šį laikotarpį užtikrinti tinkamą sumą spaudimą dėl savo varpos.

kai seansas baigtas, jūsų penis turėtų būti storesnis / ilgiau ir padidėjęs jautrumas.šie rezultatai yra efektyvus iki 24 val., bet nuolat didinimas gali kilti per ilgai naudoti.mes reco pabaigos 3-4 sesijas per savaitę.

PRIVATUMAS

tai yra privatus sąrašą ir jūsų tapatybė nebus atskleista visiems.

Pablo Kpo Sm2021-02-02
"انا لم استلم المنتج"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai