5m/10m Stabdžių Žolė Audinio Ūkio orientuotas Piktžolių Barjeras, Mat Juodo Plastiko Storesnis Mulčias, Sodo, Daržo Piktžolių Kontrolės Audinys

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: už ravėjimą, patalpos, dėl daigų puodą, orient laikrodžių, augti sėklos, sodo mulčias, malūnėlis piktžolių, sodai puodai, piktžolių, sodo daržovių sode.

    €5.71 €9.06
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Rinkinys Tipas: No

Savybės:

*1. Kvėpuojantis: maža erdvė tarp plastiko butas pluoštas užtikrina gerą vandens ir oro pralaidumas audinio, todėl išlaiko dirvožemio drėgnas ir skatina augalų augimą.

*2. Didelio Stiprumo: Austi su aukštos kokybės PE plastiko butas pluošto, visada išlaiko didelį tvirtumą sausos ir drėgnos sąlygos.

*3. Ilgaamžiai-aukštas atsparumas korozijai bei rūgščių-šarmų pasipriešinimo, piktžolių barjeras medžiaga yra anti-senėjimo, jis gali būti naudojamas ilgą laiką įvairiose pH aplinkoje.

*4. Su tankiais metmenų ir ataudų struktūra, piktžolių barjeras medžiaga blokuoja piktžolių negautų saulės spindulių, tokiu būdu slopina piktžolių augimą veiksmingai

*5. Pasirinktiniai dydžiai: Maži piktžolių barjeras audinys yra lengvas ir flexile, būna kelių dydžių, kad tiktų jūsų sodinti ir sodo poreikius.

Specifikacija:

Medžiaga: PE plastiko butas pluošto

Dydis: (Pasirinktinai,apytiksl.)

1x5meter/3.28x16.4ft

1x10meter/3.28x32.8ft

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas piktžolių barjeras medžiaga

Pastaba:

1. Keitimas:1inch=2,54 cm, 1cm=0.393 cm

2. Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

3. Spalva gali būti kitokia, kaip skirtumas ekranas, pls suprasti.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai