Medicinos Infraraudonųjų Spindulių Lazerio Pen Skausmo Įrenginio Lazerio Terapija, Akupunktūra, Pen

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: akupunktūra metalinis tušinukas, infraraudonųjų spindulių magnetinė terapija, ir rašiklis, profesinės akupunktūra pen, Šaltojo Lazerio, šilumos terapijos lempa, medikas, cryolipolysis shockwave terapija, infraraudonųjų spindulių slėgio terapija, šaltojo lazerio terapija.

    €86.45 €123.50
  • Produkto Pavadinimas:
  • Prekės Pavadinimas: COZING
  • Kilmės vieta:
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prašymas: Įstaiga
  • Baterijos Įkroviklis :
  • Naudojimas:
  • Galia:
  • Dydis:
  • Elemento Tipas:
  • Modelio Numeris:
  • Sertifikavimo:
  • Lazerio bangos ilgis:

Medicinos Infraraudonųjų Spindulių Lazerio Pen Skausmo Įrenginio Lazerio Terapija, Akupunktūra, Pen

Modelis: COZING-T04

Prašome atkreipti dėmesį, kad COZING-T05-tai lazerinė akupunktūra parkeris , ir veikia tik 650nm lazerio terapija

Produkto Aprašymas

Ūmaus ir fizinį skausmą, tai yra puikus šaltojo lazerio terapija, akupunktūra pen.Jūs galite gydyti sporto traumų su paviršutiniškas terapijos dome jūs galite naudoti ją už sveikatos priežiūros paslaugas.

Įrenginys veikia su baterija ir rašiklį.

Nauda lazerinė akupunktūra yra labai panašus į naudą, akupunktūra atliekamas su adatomis.

1.) Daug sąlygų, kurios paprastai gerai reaguoja į tradicinės akupunktūra reaguoti lygiai taip pat, kad lazerinė akupunktūra, nors lazeriai, negali būti naudojamas norint pasiekti giliai akupunktūros taškus.

2.) Kaip tradicinė akupunktūra, lazerio akupunktūra, turi daug privalumų, susijusių su skausmo ir gali būti naudojamas gydyti sąlygas, tokias kaip riešo kanalo sindromas ir artritas.Kai kurie žmonės naudoja akupunktūrą sąlygos, tokios kaip narkomanija ir depresija.Lazerinė akupunktūra papildomos naudos nereikia pradurtas odos, jokio skausmo, ir be jokių spyglių, kurie dažnai įkvepia baimę.

3.) Akupunktūra taip pat gali būti naudojamas ant gyvūnų skausmo gydymo ir kitų sąlygų.

4.)Lazerinė akupunktūra yra ypač naudinga tais atvejais, nes gyvūnas negali būti patikimai turėtų sėdėti adatų.Augintiniai, kad reikalauti, kad akupunktūra gali eiti per mažiau traumų su tą pačią naudą, kai lazeriai naudojami.Taip pat, kaip oda yra neskaldyti, priežiūra po gydymo gyvūnams yra paprasta.Ji yra, tačiau dažnai sunku rasti veterinarijos klinikose, kad praktika lazerinė akupunktūra gyvūnams.

Vienas iš svarbiausių privalumų lazerinė akupunktūra naudojant adatas, gydymas, sumažinti nerimą ir baimę, daliai pacientų.Baimė adatos yra labai dažnas, ir naudoti virbalai procedūra skirta mažinti skausmą dažnai sukelia papildomą įtampą pacientui.Daugelis žmonių reaguoja, kad akyse adatos pradurtas odos su alpimas arba) vėmimas, todėl akupunktūra yra nepagrįsta sprendimas bet kokios būklės.Lazeriai teikia daugiausia naudos iš tradicinės akupunktūra sistema, daug mažiau tikėtina, kad sukelti panikos pacientams.

Yra keletas problemų, naudojant lazerius, akupunktūra.Šviesos naudojamas šis gydymas nepasiekia pakankamai giliai į organizmą, siekiant skatinti tam tikras akupunktūra taškų, kurie neriboja jos galimybių naudoti.Taip pat, nors tradicinės akupunktūra atliekamas su adatomis buvo išsamiai tiriamas, ši terapija yra gana nereguliuojama, ir tai galima įsigyti lazeriu akupunktūra rinkiniai atlikti šio gydymo be treniruočių.Labai svarbu, kad acupuncturist teikiančių gydymo lazeriu gavo tam tikros rūšies mokymo ir žino, ką jis ar ji daro tam, kad gydymas būtų veiksmingas ir saugus.

Savybės:

Puikiai tinka skausmą malšinančių

650nm lazeriu

Išėjimo 200mv

Veikia su baterija

Kompaktiškas pasiimti su savimi bet kur

Privalumas:

Už prieinamą kainą

Kompaktiškas

Veikia su įprastu baterijos

Ne needlesPhysical terapija , jokio šalutinio poveikio, nėra traumos

Lazerinė Akupunktūra Pen veiksmai:

1. Gerinti kraujotaką

Lazerio tiesiogiai irradiates dėl lesionpart, kurių kraujo srautas yra sumažėjęs arba irradiates simpatinė mazgas, kuris dominuoja šio intervalo.Ji gali tiekti pakankamai kraujo ir mitybą, siekiant pagerinti medžiagų apykaitą ir sumažinti simptomų.

skausmo lazerio terapija kraujo apytaką prietaisas

2. Mažėja uždegimas greitai

Lazerio irradiates pažeidimo srityje, siekiant padidinti veiklos phagocyte ir gerinti imunitetą ir mažina uždegimą greitai.

3. Malšinančių skausmą

Nukentėjusioji dalis galėtų išleisti medžiaga, po lazerio spinduliuote.Lazerio spinduliuotės taip pat galėtų sumažinti laidumo rodiklis, energijos ir impulso dažnio, siekiant palengvinti skausmo greitai.

skausmo gydymas kraujo apytaką prietaisas

4. Paspartinti audinių remontas

Lazerio spinduliuotės, gali paspartinti augimą, naujų kraujagyslių ir granuliavimo audinių ir pagerinti baltymų sintezę.Kraujo kapiliarų yra vienas iš pagrindinių elementų, granuliavimo audinį, kuris yra būtina sąlyga žaizdų gijimą.Organizuoti daug daugiau deguonies tiekimą į pažeistas audinių ląsteles ir pagreitina gamybą kolageno skaidulas, nusodinimo ir skersiniams.

Kaip Atlikti Lazerinė Akupunktūra

Lazerinė Akupunktūra Parkeris yra ne invazinės lazerinė akupunktūra, remiantis tradicinės Kinų medicinos teorija ir šiuolaikinės organų ir dienovidinio.Tiesiog naudoti lazerio pen švitinimo dėl įtakos zonų ar tam tikrų acupoint, ir ji bus išleisti elektrinio impulso skatinti dienovidinio ir akupunktūros taškus į savo kūną už išgydymą ir skausmo.Alternativetreatment.Ji neturi jokio šalutinio poveikio, o naudojant nuskausminamuosius ir kitus vaistus gydyti lėtinį skausmą.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai