Dviračių Kostiumas Moterų Dviračių Džersis Marškinėliai Kalnų Dviračių Downhill Maillot Pavarų Uniforme Mallot Roupa Ciclismo Feminina Camiseta

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: benelli stabdžio svirtis, 6mm krumpliaračio pavara, trisuit, tekinimo bokštelis, 20 dantų pavara, pavara m1, pavarų kaklaraištis, krumpliaračio dantys, suzuki dt, 8mm pavara.

    €21.74 €36.23
  • Megztiniai Medžiaga: 100% Poliesteris
  • Kelnės Medžiaga: 80% Poliesterio ir 20% Ruožas & Spandex
  • Medžiaga: oro aero kvėpuojantis jersey
  • Užtrauktuko Ilgis: Pilnas
  • Lytis: MOTERIS
  • Rankovės Dydis: trumpas rankovės
  • Prekės Pavadinimas: spelispos
  • Sezonas: Vasaros
  • Pardavimo Metodai: Gamyklos Tiesioginio Pardavimo
  • Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
  • Modelio Numeris: prakaito tinka moterims roupa ciclismo feminina maillot dviratis tiktų nustatyti jersey
  • Tipas: Jersey Rinkiniai
  • Dviračių Jersey Mygtukai Stilius: GELIS Kvėpuojantis Padas

Mes sukūrėme mūsų nuomonė apie lenktynes tinka džersis.Mūsų parašas jersey, pagamintas iš lengvi audiniai, buvo pritaikytą optimalų anatomija ir aerodinaminis tinka.Su visiškai nauja kolekcija sezoninių spalvų-būdais, tai džersis demonstruoja sklandžiai integruoti techninius rodiklius su mados estetika, todėl pagrindinis gabalas savo dviračiu spinta.Lengvas jersey naudoja labai kvėpuojantis perforuotas audiniai ant apykaklės, rankų, ir pusė - ir atgal plokštės mažai sugeria drėgmę ir greitai džiūsta ypatybės.Visi elastinga griebtuvai buvo atnaujinta minkštesnė, visiškai dažytos versija, kurios funkcija mūsų naujai sukurtas įspūdingos modelį, išlaikant jersey vieta patobulintą aerodinaminio pranašumo.PRIEŽIŪROS INSTRUKCIJOS · Plovimo cool 30° · Naudoti ne bio ploviklis·, Geležies mažas · nenaudokite baliklio

>> Pranešimą

1. Prašome suprasti, ar dydžio elementai yra tinkamas jums pirkti, kad nebūtų sukelti nereikalingą nesusipratimas, gavus prekes.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip Parodyta paveikslėliuose, bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.Ačiū!

3. Palyginti išsamiai dydžių su tavo,prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū (Visi matavimo n cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių)

>> Mokėjimo

1. Geriausias būdas yra tiesioginis " interneto mokėjimo,jūs galite pasirinkti patys.Jei norite, kad kiti mokėjimo terminai, prašome leiskite mums konw prieš jums užsisakyti.

2. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

>> Pristatymas

1.Mes nemokamas pristatymas Kinija Paštu, Oro Paštu,pasiekti dauguma šalių per 15-20 darbo dienų.

2.Mes atsiųsime prekes per 3 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta.Jei mokėjimo nėra, jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai.

3.Pirkėjas atsako už bet kokius draudimo problemos ir žala, kurią sukelia laivybos paslaugų tokių eismo įvykių, vėlavimų ar kitų problemų.Be to, pirkėjas turėtų būti atsakingi už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.Ir prekes bus Pažymėtas kaip "pavyzdys" jūsų lengva muitinės klirensas, ir mažiau apmokestinti.

1.Azijos šalyse: 5-10 dienų,

2.Australijos šalis: 5-10 dienų

3.Europos šalyse: 10-15 dienų,

4.Šiaurės Amerikos šalys: 10-15 dienų

5.Pietų Amerikos šalis: 15-20 dienų,

6.Afrikos šalyse: 20-30 dienų.

>> Grąžinimas ir Garantija

1. Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą, todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu, galite pasikeisti elementus vieną savaitę, ir jūs turite susisiekti su mumis per 48 valandas nuo gavimo jūsų pirkti

2. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.

3. Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai.Vyrai defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.

4. Bet straipsniai,prašome siųsti EMS, arba savo vietos po, kai atsiųsti atgal.

>> Atsiliepimai

1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš ginčus ar palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.

Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Gusev Sascha2020-08-26
"Отличный костюм. Качеством довольна. Размер подошел, но шорты немного жмут в районе ляшек, но скорее всего они разносятся. Джерси имеет чуть голубоватый оттенок (на фото продавца выглядит более серым) но мне нравится."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai