Sinland Stiklo Mikropluošto Valymo Šluostės Telefono Ekrane, Fotoaparatas Akiniai Nešiojamieji kompiuteriai Objektyvas Langai, Veidrodžiai 12Inx12In Balta 6 Pack

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: denastia mikropluošto medžiaga, už salonas kriaukle, veidrodis kišenėje, telefono ekranas spray, medžiaga mikropluošto medžiaga, mikropluošto valymo audinys akiniai, triušis žoliapjovės, drėgnu mikropluošto audiniu, mikropluošto telefono ekrane, "mac" veidrodis.

    €12.03 €13.36
  • Naudojimas: Santechnikos
  • Gamyba: Šveitimo Padas
  • spalva: Pilka, juoda
  • Prekės Pavadinimas: SINLAND
  • Modelio Numeris: csb3030
  • Prašymas: Lęšių Medžiaga
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Medžiaga: Mikropluošto
  • Prekės Svoris: 22g
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dydis: 30cmx30cm

SPECIFIKACIJA:

Dydis ir Svoris: 30cmx30cm(11.8x11.8-colių) 22g

Medžiaga: Mikropluošto (80% Poliesterio, 20% Poliamido)

Spalva: juoda,pilka

YPATYBĖ:

1, premium audinys (80% polisterio ir 20% poliamido), pateikia daug rezultatų ir nulinės pilling, orui, patvarumo funkciją, galite jausti savo papildomo minkštumo ir patogumo, kada juos naudoti.

2, Puikus tipų paviršių: automobilių langai, veidrodžiai, akiniai, akiniai nuo saulės, fotoaparatų lęšiams, išmanieji telefonai, kompiuterių ekranai, televizoriai, žiūronai, teleskopai, ir visi transporto priemonės langai.

3, Labai Švelni bauda mikropluošto palieka nulį įbrėžimų, dryželiais ar ženklai.Saugus visiems paviršiams ir lęšis; Gali būti naudojamas sausas arba šiek tiek sudrėkinti.

4, Pašalinti lengvųjų riebalus, nešvarumus ir pirštų antspaudus ir daugiau nei 99% bakterijų nuo kietų paviršių naudojant tik vandenį.

5, Mūsų šluostės funkciją, zig-zig baigė briaunų, siekiant užkirsti kelią skaidulos ateina anuliuoti ir sukelia fraying.

SKALBIMO INSTRUKCIJOS:

Skalbimo mašinų šiltas ir atskirai,

Būgniniai sausas, mažas ar oras sausas,

Ne fabric softner,

Be baliklio.PRISTATYMAS

1.We will ship užsakymą per 3 darbo dieną, gavęs mokėjimą.Jums bus gauti savo paketą stebėjimo informacija, kai jūsų užsakymas yra vežamos.

2. Importo muitais, mokesčiais ir kitomis muitų susiję mokesčiai neįtraukiami.Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra).

KLIENTŲ APTARNAVIMO IR ATSILIEPIMAI

Jei yra problema su jūsų užsakymą, prašome SUSISIEKTI su MUMIS PIRMĄ elektroniniu paštu.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti problemą.

Mes siekiame 5-žvaigždučių Atsiliepimų.Jei turite kokių klausimų ar rūpesčių, prašome susisiekti su mumis ir leiskite mums žinoti, ką mes galime padaryti, kad jūsų patirtis geriau vienas.Klientų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Mes paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį klientams, kurie užbaigti sandorį su mumis.Susisiekite su mumis jei jums nėra 5-žvaigždučių patenkinti mūsų paslaugomis.

Svetafrolova642021-01-08
"47 days delivery."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai