ROSALIND Gelio Nagų lako Rinkinį Klasikinis Crackle Gelis, Ilgalaikis Grynos Spalvos Nagų Dailės UV Mirkti off Gelio Lako Reikia Bazė viršutinį Sluoksnį

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: gelis pieno baltumo, crackle nagų, Base Gelis, kreko gelis, gelish nagų lakas, rinkinys nagų polygel, moyros nagų dailė, viršutinį sluoksnį vandens, rinkinys rosalind, uv gelis nagų lakas canni.

    €9.38 €15.63
  • Funkcija: Vernis pusiau nuolatinis
  • sąlyga: Naujas
  • Tipas: UV Gelis
  • Kiekis: 6pcs/set
  • Prašymas: Nagų Grožis /Salonas/ mokymo ar privačių naudojant
  • Privalumas: Sveikas ir E-co draugiškas
  • Sertifikavimo: KAULŲ IR RAUMENŲ SISTEMOS,SGS
  • Mirkymas Off: Taip
  • NET WT: 10ML
  • Prekės Pavadinimas: Rosalind
  • Reikia: Viršutinį Sluoksnį ir Base Coat
  • Kietėjimo laikas: LED lempos, 60s, UV Lempoje 2min
  • Komponentas: Derva
  • Gydant Įrankiai: LED arba UV Lempa
  • Modelio Numeris: RBTC6-01
  • Elemento Tipas: Nagų Gelis
  • Kilmės: KN(Kilmės)

ROSALIND Gelio Nagų lako Rinkinį 10ML Ilgalaikis Grynos Spalvos Nagų Dailės UV Mirkti off Gelio Lako Reikia Bazė viršutinį Sluoksnį Gelio Nagų Lakai 10 ml /. 33 oz.Mes esame įsitikinę, kad mūsų gelis-lakas yra aukščiausios kokybės, dėl Moversteam.lt. Kokybė yra mūsų prioritetas. -Lengva, beveik bekvapis (tik viršutinis kailis ir pagrindo būti lengvas kvapas), mes naudojame tik organinį tekstūros apsaugoti jūsų sveikatą. -Spalva bus išlaikyti blizgesį iki 30 dienų. -Spalva spalva yra neprivaloma, tinka visoms progoms.Žingsnis po žingsnio: -1. Formos nagų.Šiek tiek upinė paviršiaus, kad nagų plokštelės.Dezinfekuoti. -2. Plonu sluoksniu fondas nuo odelės laisvai krašto (nepamirškite antspaudas krašto nagus).Išgydyti nagus po LED šviesos 10 sek. arba UV lempa 2 minutes. -3. Plonu sluoksniu mirkyti gelio-lako spalvų pasirinkimas.Kepurės nemokamai krašto.Gydymas: 30 sekundžių LED lempoje, arba 2 minutes UV lempoje. -4. Pakartokite 2-asis plonas, kailio mirkomi su gelio-lako į nagus.Gydymo po LED lempa 30 sek. arba UV lempa 2 minutes. -5. Taikyti plonu sluoksniu iš Viršaus Jį Išjungti.Kepurės nemokamai krašto.Gydymas: 30 sekundžių, į LED lemputę. -6. Pašalinti likusius nešvarumus ant nagai su praustuvas.Tada taikyti maitinamasis odelės aliejus drėkinti drėgmės odelės ir oda aplink nagų.Norėdami ištrinti: -1. Išplaukite jūsų nagai akrilo valiklis apie 5 minutes, -2. Ašara visą gabalas emalio nagų švelniai ant kiekvieno nago.Mes priimame kreditinės kortelės WebMoney WM TT Western Union Qiwi piniginėje, ir t.t.Pirkėjas turi atsakinga už visų mokesčių ar muitų, kurie moka jų vietos valdžios, jei nėra jokių mokesčių.

Laivybos Laikas:

ePacket Į JAV: 7-15 dienų

Kinija Paštu, Oro Paštu/Singapore Post: Apie 25 Darbo Dienos

Laivybos laikas Rusija bus 30-50days ar ilgiau dėl griežtų vietos muitinės patikrinimo.

Laivybos laikas Brazilija bus 50-100days ar ilgiau dėl griežtų vietos muitinės patikrinimo.

Jei pasirinksite DHL, "Fedex", EMS, UPS laivybos bus greičiau, paprastai 7-15 darbo dienų.

Užsakymai bus tvarkomi per 48 valandas.Jums bus pranešta on-line, kai jis siunčiamas ir sekimo informaciją, paprastai atnaujinamas per 72 valandas.Mes darome kokybės patikra prieš išsiunčiant prekes.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su item, gavus jį.Visus laiškus bus atsakyta per 2 darbo dieną.Jei norite grįžti sklypas, prašome tiesiog grįžti į mus per 30 Dienų į pradinę būklę.Pirkėjas turi mokėti už grąžintas krovinių.Tada galime išrašyti visa grąžinamoji išmoka, jums po grąžinama prekė atvyko į mūsų sandėlį Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Jei turite kokių nors klausimų , prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Have a nice day, jei turite kitų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Rosalind bus visada suteikti jums geriausias paslaugas ir produktų.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai