Automatinis Dantų Šepetėlį Turėtojas Razor Lentynos Galingas Vakuuminis Siurbimo Taures Vandeniui Kabinti Kablys Teptuku Balionėlis Vonios Kambarys Organizatorius

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: vonios kambarys vakuuminio, vakuuminis laikiklis, vonios lentyna vakuuminio, stiklo dantų šepetėlis, lentyna vakuuminio, vonios kambarys storag, vonios sienelės, stiklo dantų, tinklelis sienos, kampe saugojimo turėtojas lentynos vonios kambarys.

    €2.38 €3.55
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Kita

Mes Paramos Lašas-pristatymas,prašome susisiekti su mumis ir mes pateikti savo geriausias paslaugas!Mes Paramos Lašas-pristatymas,prašome susisiekti su mumis ir mes pateikti savo geriausias paslaugas!

Aprašymas:

Medžiaga:ABS Plastikas

Dydis:9*3.7*6CM

Spalva:Balta

Kiekis:1*Dantų Šepetėlį Stovo

Savybės:

1.Dulkių siurbimo taurės, stiprus adsorbcija, apačioje specialus gelis gali padidinti sandarinimo.

2.Pasukti 60 laipsnių kampu pagal laikrodžio rodyklę ir išgirsti garsą "咔", nurodydamas, kad spyna yra užbaigtas, kuris gali padidinti adsorbcijos jėga.

3.Jo keliamoji galia yra iki 3KG.

4.Tai yra gražu, ir praktiška, ir yra geras pagalbininkas namų saugojimas.

5.Tinka šaldytuvai, veidrodžiai, plytelės ir kt.

Paketą sudarė: 1*dantų šepetėlį Stovo

Pastaba:

Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra intervale ±1 cm, tikrąjį dydį, turi būti taikomas faktinis daikto.

Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio.Prašome kreiptis į tikrasis produktas. '

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai