1/4" Blauzdos 45 Laipsnių Užraktas Mitra Kelvedžio Bitai Medienos Volframo Karbido Antgaliais

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: lanko kristalų, kamuolys nosies cnc, trill bitų medienos, 45 laipsnių užraktas, tiek maršrutizatorius, WNMG, malūno įrankis, 3d cnc router, berankovis viršų moterims, cnc cutter metalo.

    €3.70
  • Modelio Numeris: 110421
  • Skersmuo: 1/4"
  • Šerdies Skersmuo: 12,7 mm(1/2") 6.35 mm(1/4")
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Bendras Ilgis: 1-3/8"
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prašymas: Mediena, Stalių
  • Medžiaga: Volframo Karbidas, TCT Karbido
  • Žaliavos: Karbido Antgaliais
  • Prekės Pavadinimas: youlike įrankiai
  • Produkto pavadinimas: 45 Laipsnių Užraktas Mitra Kelvedžio Bitai
  • spalva: Geltona
  • Mėginys: Bandinio Galima*
  • Pakavimas: 1pcs/ plastikinę Dėžutę
  • Tipas: Išgaubto Malūnas

Produkto Aprašymas Naudoti grįžtamasis 45° užraktas mitra klijai bendras Maršrutizatorius tiek prisijungti prie lentos 90°kampu.Blokavimo 45° gabalai bus gaminti labai stiprų sąnarių, be kurių sunku išlaikyti lentos vietoje per tvirtinimo.Be to, jis suteiks papildomų klijavimo paviršių, todėl labai stiprus ir patvarus bendras.Kai yra laikomas tinkamai, tiek bus sumažinti abiejų vienetų akcijų, nereikia reguliuoti tiek.Tiesiog nustatykite centras akcijų centre tiek.Tada, iškirpti vieną horizontaliai, antrasis-vertikaliai.Idealiai tinka naudoti su 3/4" akcijų.Du fleita karbido karpymo & 1/4" 1/2" kotu.Pramonės Kokybės C3 Volframo Karbido Karpymo Kietas Grūdinto Plieno Korpusas Anti-Kyšis Design Build-Up Atsparia Danga Pasitenkinimas Garantuotas

Pakavimas Ir Pristatymas

Pakuotė

1. Pirma wrap su popieriaus arba PP plėvelę,tada dėti į plastikinę dėžutę, arba popieriaus langelį, galiausiai, į kartoninės arba medinės atveju.Standartinis eksporto pakuotės.

Pristatymas

1. FedEx/DHL/UPS/TNT pavyzdžių,nuo durų iki Durų";

2. Oru arba Jūra už partijos prekių,už FCL; oro Uosto ir Uosto priėmimas;

3. Klientų nurodant krovinių ekspeditoriai arba apyvartiniu laivybos metodus;

4. Pristatymo Trukmė: 5-10 dienų, jei ėminiai; 7-35 dienų už partijos prekių.

Mokėjimo Terminai

1. Apmokėjimas: T/T", "Western Union", "MoneyGram", "Paypal", Prekybos Užtikrinimas;

2. Dėl mokėjimo, 30% indėlių ir 70% likutis iki pristatymo;

Įmonės Informacija

Henan Youlike Mašinos ir Įrankiai CO., Ltd.yra pramoninis medienos apdirbimo įrankių gamyba, iš Kinijos, su 20 metų patirtį, įrankius, gamybos ir eksporto, Youlike priemonės, daugiausia dėmesio skiriama kokybės gerinimui, technologijų pažanga ir elementai ir mašinų naujovės.

Patenkinti worldwidely, visi elementai pagaminti pagal ISO9001: 2000 sistema.Kad produktų geriausios kokybės, CNC stakles naudoja gamybos procesuose, apie kiekvieną elementą, žingsnis po žingsnio.Kiekvienas bitas yra griežtai tikrinami prieš laivą iš.

Jūs visada galite tikėtis kokybės įrankiai ir paslaugos iš jav!

Parodos

Henan Youlike Mašinos ir Įrankiai CO., Ltd.yra profesionalus eksportuotojas ir mūsų eksporto rinkos yra Vidaus Rinkos,Vakarų Europa,Šiaurės Amerika,Rytų Europa ir t.t.

DUK

DUK

Q1: Kas yra Garantija volframo karbido produktų ?

A1: Mes savo didelio tikslumo rūšiavimo mašina kontrolės geometrijos matmenų ir taikyti itin smulkių dalelių dydis, substratas, padengtas aukštos kokybės dangų garantijos galiojimo mūsų produktai, kurie gali patenkinti kiekvieną darbo sąlygos.Jeigu kokybės problemų dėl mūsų pusėje įvyko šį laikotarpį , mes imsimės dėl siuntimo išlaidų ir keitimas.

Q2: Ar jums suteikti nemokamų pavyzdžių?

A2: Taip, dažniausiai mes teikiame nemokamai mėginius ištyrimui, su sąlyga, krovinių moka klientas.

Q3: Kas yra jūsų minimalus užsakymo reikalavimas?

A3: Mes nurodykite MOQ kiekvienos prekės esančiame citata lapas.Mes priimame mėginio ir nagrinėjimo tvarka.Jei kiekis vieno elemento negali pasiekti MOQ, kaina turėtų būti mėginio kaina.

Q4: Ką pristatymo laikas jūsų produktų?

A4: Tai priklauso nuo atsargų prieinamumą.Jei elementus reikia yra sandėlyje, pristatymo laikas, bus per 8 darbo dienas, o jei ne, pristatymo laikas galėtų būti apie 20 darbo dienų.

Q5: jūs Galite gamyba karbido Specialios formos produktus?

A5: Taip, mes galime.Galime pagaminti tiek standartinių, pabaigos malūnai ir specialūs įrankiai.Mes galime padaryti juos pagal jūsų brėžinius ir pavyzdžius.

K6: Gali man turėti mano, kad darbo grafiką ?

A6: Taip, mes atsiųsime darbo grafiką jūsų, kad kiekvieną savaitę.Mes apžiūrėti ir išbandyti visas prekes atveju kenkia ir trūkstamos dalys iki išsiuntimo.Išsamią tikrinimo nuotraukas užsakymą bus išsiųsta jums už jūsų patvirtinimo prieš pristatymą.

Mūsų Paslaugos

Kodėl verta rinktis mus ?

1. Mes Integracijos Pramonės ir Prekybos, gamybos volframo karbido serijos gaminys,Plačiausias produktų asortimentas, Geriausios gamybos pajėgumų, Geriausios kokybės kontrolės, Geriausias Aptarnavimas, Konkurencingos kainos;

2. 100% QC patikrinimo prieš išsiuntimą;

3.Atsiliepimų per 24 valandas ir Gera anglų kalba;

4.Geras mokymas, eksporto pardavimai gali suteikti profesinės pasiūlymų apie produktą;

5.Individualų padaryti pagal jūsų brėžinį dokumentus;

6.Priimti teismo įsakymą ir mažų tvarka;

7.Priimti visas mokėjimo sąlygas T/T, L/C, western union, Paypal,Prekybos Užtikrinimo ir kt.;

8.Pasiūlyti nemokamų pavyzdžių, su sąlyga, krovinių moka klientas;

9.Apklausa el. Pašto produktų naudojimo bus išsiųstas laiku klausytis jūsų atsiliepimus,mūsų tikslas yra, stengiasi, kad kiekvienas klientas patenkintas ir mes abi pusės LAIMI!

Jūsų atsiliepimai yra mūsų geriausias garbę, prašome nedvejodami mums savo vertingas grįžtamojo ryšio ir mes galime jums jaustis labiau pasitikintys į mūsų įmonę ir jos produktus.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai