1set Dirbtinis Girliandą Rotango Vainikas Dirbtinis Moliūgų lapų Audinio Helovinas ChristmasKid Dovana Vestuvių Dekoro Gimtadienio

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: dėklas vytelių, rotango vainikas, dekoro rotango, lauke pintais, dekoro vytelių, rotango vytelių, kamuolys rotango, pagaminti iš rotango, rotango krepšys, interjero rotango.

    €19.47 €29.95
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Medžiaga lapų moliūgų modeliavimas
  • Išorinis Skersmuo: 50cm
  • Modelio Numeris: Kalėdų moliūgų Garliava
  • modelis: Maisto
  • Proga: HELOVINAS
  • spalva: Spalvinga

1set Dirbtinis Girliandą Rotango Vainikas Dirbtinis Moliūgų lapų Audinio Helovinas ChristmasKid Dovana Vestuvių Dekoro Gimtadienio

Specifikacija:

Spalva: Spalvinga

Medžiaga: Audinys

Išorinis Skersmuo: 50 cm

Pakuotė:

1 x Durų vainikas

Pastaba:

- Ten gali būti šiek tiek klaidų dydį, rankinis matavimas.

- Dėl skirtingų apšvietimo efektas ir ekrano nustatymas, tikrosios prekės spalvos gali ne visai atspindi spalva ant nuotraukų.

Savybės:

Šis dirbtinis vainikas papuoštas dirbtinėmis moliūgų, klevo lapai, uogos ir pušies kankorėžių, skaistina iki jūsų atostogų sezoną.

Skersmuo Karūnos priemones, apie 50cm / 19.6 cm.Idealus dydis už jūsų namų dekoro per Halloween / Padėkos / Rudenį, Derliaus nuėmimo Dieną.

Ji taps gražus kraštovaizdis ir padaryti didelį skirtumą jūsų namuose.Taip pat tai gali būti ypatinga dovana jūsų draugams ir šeimos nariams.

Idealiai tinka rudenį, teminiai vakarėliai, vestuvės, etapai, biurų, restoranų, parduotuvių, viešbučių, banketus ir kt.

Įjunkite šventinę atmosferą ir padaryti jūsų namus šviežia naują išvaizdą, mėgautis įdomus ir įsimintinas laiką su šeima ir draugais.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai