Wheezan VAIZDO Kamera, Apsaugos Sistema, Wi-fi, Vaizdo Stebėjimo Komplektas 1080P HD Wireless IP Kamera Lauko Dviejų krypčių Garso Signalą Namų Cam

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: signalizacijos kerui, wireless cctv, apsauga, apsaugos kamera, , namų apsaugos kamera, sistema bevielis onif, kamera secur, kameros cctv kit saugumo sistema, 6 vaizdo kamerų sistema, kamera surveil, 2 vaizdo kameros apsaugos sistemos komplektas, vaizdo surveil.

    €45.69
  • Prekės Pavadinimas: WHEEZAN
  • suspaudimo: H. 264+
  • IR Atstumas: 30* Led, 15-20m Naktinio Matymo
  • vaizdo Jutiklis: 1/2.7"CMOS Jutiklis
  • Modelio Numeris: D-MG201
  • Vaizdo Rezoliucija: 2.0 Megapikselių HD 1080P
  • Kabelio Ilgis: NĖRA
  • Objektyvo: 3,6 mm megapikselių objektyvas
  • Belaidžio: WiFi 802.11 b/g/n
  • Signalizacija: Judesio Aptikimo Signalizacijos
  • Vaizdo Įvestis: 4 Kanalų
  • Rezoliucija: 1080p
  • Garso: Dviejų krypčių garso, G. 711A
  • Micro SD Kortelė: paramos max 128 GB(neįeina)
  • Išmaniųjų telefonų P2P peržiūrėti: Parama "Iphone" Ir "Android"
  • VNT Kameros: 4pcs

NUOTOLINIO valdymo MOKESTĮ, Jei jūsų adresas yra apibrėžta kaip nuotolinio valdymo srityje DHL/FEDEX/UPS mes su jumis susisieksime pakeisti adresą arba imti nuotolinio mokestis.Čia yra oficialus būdas patikrinti.MOKESČIŲ ir MUITO Pristatymas iš Kinijos, gali sukelti importo mokesčių.Tai pirkėjo atsakomybė mokėti jokių mokesčių ar muitų, jei reikia.Wheezan VAIZDO Kamera, Apsaugos Sistema, Wi-fi, Vaizdo Stebėjimo Komplektas 1080P HD Wireless IP Kamera Lauko Dviejų krypčių Garso Signalą Namų Cam

PAGRINDINĖS SAVYBĖS

* Pastatytas AP hotspot, vaizdą galima stebėti smart phone net be tinklo * Lengvas ir greitas ryšys su 2.4 G tinklo, nuotoliniu būdu žiūrėti, kur norite, * Rezoliucija full HD 2.0 MEGAPIKSELIŲ 1920*1080P * Vaizdo glaudinimo H. 264+, 1CH 1 dieną užtruks tik 10G erdvė * 3,6 mm megapikselių objektyvas * 30*nanometrų protingas IR LED su IR-CUT " * 15-20m Naktinio Matymo (apie 80 metrų) * neperšlampama vidaus / lauko naudojimui * Parama max 128 GB micro SD kortelė * Judesio aptikimo signalizacijos, momentinių pranešimų kovoja su 1 minutę įrašyti

ATEINA SU AP HOTSPOT

Su AP hotspot, vaizdą galima stebėti smart phone net be tinklo.AP efektyvus atstumas pasiekia 15m.

VAIZDO KAMEROS SISTEMA IŠMANIŲJŲ TELEFONŲ

App parama žiūrėti 4 kameros tuo pačiu metu, jums nereikia vaizdo įrašymo daugiau.Naudokite savo telefoną kaip NVR, kurti savo VAIZDO stebėjimo sistema.Laisvai pasirinkti vaizdo kameros numerius kaip norite!

PLATUS PROGRAMAS

Šis fotoaparatas sistema gali būti plačiai naudojami namų saugumą, parduotuvės ir biuro priežiūra, ypač ne tinklo sąlygų, pavyzdžiui, gyvūnų fermos ar lauko laikinojo stebėjimo.

FULL HD 1080P REALAUS EKRANO NUOTRAUKA

Kameros rezoliucija 1920X1080, spalvinga, dienos ir naktinio matymo juoda/balta.

AIŠKU, DVIEJŲ KRYPČIŲ GARSO

Pastatytas mikrofonas ir garsiakalbis, jūs galite klausytis ir kalbėti, o žiūri, gyvas

JUDESIŲ VAIZDO ĮSPĖJAMŲJŲ PRANEŠIMŲ

Kai judesio signalizacija suveikia App tiesioginis pranešimas, kad išmaniųjų telefonų ir įrašymo tuo pačiu metu.Momentinių pranešimų yra stumiama su 1minute trumpą vaizdo įrašą galite patikrinti įvykių.

H. 264+, SUTAUPYTI VIETOS

Vaizdo suspaudimo H. 264+, įrašyti 24 valandas trunka apie 10G vietos

SANDĖLIAVIMO PARAMOS 128G

7/24 įrašymo, 128G kortelė gali įrašyti 12 dienų įrašyti.Ji apima ankstesnį rekordą, kai erdvė yra pilna.

KAMERA IP66 ATSPARUS VANDENIUI

Fotoaparato korpusas yra aliuminio lydinio, antspaudą su atsparus vandeniui, guminis žiedas, dulkių įrodymas ir atsparus vandeniui.Ne baimė lietingą orą.

15-20m NAKTINIO MATYMO, 24 VALANDŲ PRIEŽIŪROS

PARAMOS IOS, ANROID, WINDOWS

Remiantis P2P (peer to peer) technologija, galite naudotis abroad nuotoliniu būdu peržiūrėti iš bet kur.Norėdami pasiekti " windows KOMPIUTERYJE, galite naudoti žiniatinklio kliento programinė įranga.

ŠILTAS PATARIMAI

1. Apmokėjimas Ir Pristatymas

1) Jūsų mokėjimas bus laikinai laikomų Moversteam.lt apsaugoti jūsų naudai.Mes ne gauti tai, kol jūs patvirtinate, gavimo. 2) Mes išsiųsti elementai per 5 darbo dienas po apmokėjimo tikrina Moversteam.lt. 3) Mes remti nemokamas pristatymas dauguma šalių.Tačiau papildomų laivybos mokestis yra reikalingas atokiose vietovėse. 4) Pirkėjai yra atsakingas už papildomus COD mokesčiai, PVM ir Tarpininkavimo Mokesčius, Muitų, arba pagal Užsakymą Mokesčius.

2. Atsiliepimai

1) Mes vertiname visus mūsų suctomers po teigiamų atsiliepimų ir 5 balai DSR.Žvaigždė-balai yra labai svarbu mums. 2) Jei kas neatitinka jūsų lūkesčių, praneškite mums ir suteikia mums galimybę padaryti viską teisingai.

3. Garantija Ir Grąžinimo Politikos

1) Visi daiktai yra griežtai egzaminas prieš pristatyti.Jei pastebėsite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą. 2) Mes siūlome 12 mėnesių garantiją mūsų gaminiams.Mes galime padėti pataisyti arba pakeisti per garantinį laikotarpį. 3) Produktai gali būti grąžinama per 30 dienų po to, kai jūs jį gauti.Grąžinama prekė turi būti nepanaudota ir originalioje pakuotėje. 4) pirkėjas atsako už prekių grąžinimo išlaidas.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai