1/2/7PCS 3D Gyvūnų Vilkas Universaliųjų Automobilių Sėdynės Padengti Žvaigždėtas Dangus Priekinės Sėdynės Apima Interjero Aksesuarai, Auto pagalve Raštas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: baidarių trinkelėmis sėdynės, automobilių apima lauko, kūdikių automobilių sėdynės padengti raštas, audew šuolis starteris, automobilių universaliųjų automobilių sėdynės padengti, automobilių sėdynių užvalkalai nustatyti universaliųjų stiprintuvas, automobilio lipdukas, camper dangtis, automobilio pritaikymas priedai, automobilių padengti.

    €7.58 €11.67
  • Medžiagos Tipas: Sintetinio Pluošto
  • Taikoma Sezonas: Keturis Sezonus
  • Elemento Tipas: Sėdynių Užvalkalai & Palaiko
  • Specialios Funkcijos: Pagrindinės Funkcijos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Nustatyti Gabalas: 7
  • Prekės Pavadinimas: Audew

{infomodule}

Techninės Specifikacijos:

Modelis: Wolf Moon

Produkto Pavadinimas: Automobilių Sėdynės Padengti

Spalva: Juoda

Medžiaga:Poliesteris mikro-pluošto audinio

Savybės:

? Apsaugoti jūsų interjero sėdynės nuo dėvėjimosi, skilimo, purvo ir išsiliejimai.Ilgalaikis patvarumas.Daro savo sėdimos vietos atrodo šviežia ir nauja.Skalbti mašinoje ir lengva prižiūrėti.

? Naujovė VILKAS dizainas-puikus pasirinkimas vyrams, automobilių puošimas.Ne tik papuošti savo automobilį, bet ir naujas, unikalus ir stilingas išvaizdą jūsų automobilio interjero suteikti jums geresnį vairavimo patirties.

? Universalus dizainas---suderinamas su dauguma rūšių transporto priemonių, sedanas, universalas, vienatūris, VISUREIGIS, sunkvežimių.Prašome patikrinti, matmenys nurodyti produkto paveikslėlius iki sumontavimo.

? Mūsų sėdynių užvalkalai yra universalus tinka automobilių sėdynės padengti bus ištempti, kad tilptų dauguma automobilių ir visureigių segmento stiliaus vietų, bet ne 100%, jei nesate tikri, ar tinka, ar ne, susisiekite su mumis ir jūsų automobilių salono nuotraukomis ar kreiptis į nuotraukų priderinamo dydžio ir uncompatible priežasčių.

Pakuotės Turinys:

1/2/7x Automobilių Sėdynės Padengti

Skelbimas:

1. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.Pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2. Spalva gali būti kitokia, kaip skirtumas ekranas,pls suprasti.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai