300M WiFi Kartotuvas Belaidžio Wifi Extender 300Mbps Wi-Fi Stiprintuvas 802.11 N Ilgo Nuotolio 2.4 G, wi-fi, Wi fi Signalo Stiprintuvas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: išplėsti wifi, ap tinklo, aukštos wifi range extender, ilgai paskambino wifi, tenda kartotuvas ethernet, wifi antenos signalo, pix nuorodą kartotuvų, plačiajuosčio ryšio wifi range extender, insister wifi range extender, superboost wifi.

    €12.16 €17.37
  • Prekės Pavadinimas: cmaos
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Jis daugiausia naudojamas belaidžio tinklo signalo sklaidos ir regionų zona, taip, kaip realizuoti sklandų namų belaidžio tinklo. *Plėsti asortimentą WLAN lengvai; plėsti aprėptis vietinio tinklo, WiFi kartotuvas gali lengvai išplėsti savo WLAN tinklo aprėptis atstumas: 10 ~ 15m. *Ryšys su medijos imtuvas gali būti naudojamas norint gauti TV transliacijai Internetu. *Paramos belaidžio kartotuvo režimą ir standartas AP režimu. *Prieiga prie vidinio kompiuterių įsikūręs krašto, ar už savo prieigos taško asortimentą, net jei jis yra toli nuo AP *802.11 n Belaidžio Didelės Spartos 300mbps, žemyn suderinama su 802.11 g, 802.11 b * parama 2.4 GHz WLAN, WPA2, WPA, WEP šifravimas *Lengva įdiegti, tiesiog įdiegti į lizdą ir įvesties maršrutizatoriaus slaptažodį naudoti. *Yra trys nustatymo būdai: (1) nustatyti sujungę RJ45 linijos; (2) nustatyti bevielio ryšio nustatymas; (3) nustatyti bevielio ryšio AP reikalavimai Sistemai: 1. Atlikite ieee802.11b/g/n AP client 2. 110 ~ 230V lizdas 3.WLAN klientai turėtų bent remti WPA šifravimo 4. LAN tinklo klientas, su vietos AP ir automatiškai nustatyti IP adresas 5.LAN pavadinimas turėtų būti nustatytas kaip matomas tipas: wireless AP Perdavimo terpė: ne 5 klasė ekranuotas laidas Relay atstumas: 0.015 (km) Maitinimas: 110v-200v

Savybės:

Belaidžio kartotuvo gali būti natūra funkcinės įrangos, kuri gali padėti Interneto ryšio sąsajos ir praplėsti aprėpties srityje.Parametras:

Protokolas: 802.11 n taikymo Sritis: Namai maršruto Greitis: 300 Gaminio dydis: 11.2 cm * 6.8 cm * 11.2 cm Svoris: 0.16 (kg) Pakavimo sąrašas: produktas, instrukcija, kabelis Spalva: JAV, ES, UK, Au

Pakuotės Turinys:

1*signalo stiprintuvas 1*kištukas 1*Instrukcija 1*Tinklo kabelis

Kokybės užtikrinimo:

1. 100% originali produkto garantija, jei yra suklastotas produktas, 10 kartų kompensacijos! 2. Jeigu turite kokių nors kokybės problemą, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nemokamai grąžinti.

Apie Siuntos

1.Kai bus pardavėjas laivo mano užsakymą?Paprastai dauguma bus išsiųsti per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina Moversteam.lt.Jei yra keletas karštų produktų pardavimo laikinai išparduoti, mes susisieksime su jumis artimiausiu metu aptarti apdorojimo laikas pratęsti ar pakeisti į kitų elementų ar kitų sprendimų.

Pirkėjui:

Kai gausite paketą, prašome patvirtinkite, ir patikrinkite, ar pakuotėje yra išsami. 1. Jeigu ji yra sveika, prašome spausti "Patvirtinti Gavimą" ir mums 5 žvaigždžių, mums reikia jūsų pagyrų ir palaikymo. 2. Jei yra kokių nors problemų su produkto, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo darbuotojai laiku, mes jums tarnauti visa širdimi, atsakyti į jūsų abejones, ir suteikti jums veiksmingą sprendimą.Mes nuoširdžiai tarnauti kiekvienam pirkėjui ir linkiu laimingas pirkinių!

Garantinis Aptarnavimas

Mes patikrinti prekės kokybę, kol siuntą.Jei yra keletas netikėtų problemų atsitikti, mes tikimės, kad siekiant išspręsti problemas, su pirkėju per draugiškas šiais būdais: 1. Jei tai yra kokybės problemų, pirkėjas gali kreiptis tiesiai į mane,aš duosiu jums atsakyti per 12 valandų 2. Piktavalių sugadintus, pirkėjų prisiimti visą atsakomybę.

Rusijos klientas:

Pasak politikos Rusijos post, gavėjas turėtų palikti savo vardą ir pavardę savo įprastą pikapas, ačiū už jūsų supratimą!

Brazilija Klientams:

Prašome įrašyti CPF jūsų užsakymo gavėjas dėmesį, kad, kai jūs pateikiate užsakymą, išsiųsti iš Brazilijos, nes laivybos kompanijos poreikius CPF organizuoti vežimą.Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą.

Tothzoli20002020-11-11
"Nuttig"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai