Riverruns Super Realus Standartinio Sriegio 3/0,6/0,8/0,Susukti Siūlai, Kūno Sriegis Skristi Susiejimas Medžiagos Išdidžiai iš Europos Kaklaraištis Fli

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: jaukų skristi riverruns, masalas skristi, skristi kaklaraištis, flyingbear vaiduoklis, šlifuota masalas rinkinys, skristi įrankis, royal sissi skristi susiejimas medžiagų kabliukai, musė medžiagos zestaw, lapas putų skristi susiejimas, liūtas skristi lazdele atveju.

    €9.87
  • Tipas: Dirbtinis Masalas
  • Prekės Pavadinimas: Aventik
  • Kategorijos: Pranešk Apie Netikrą Suvilioti
  • Pozicija: EŽERAS

Riverruns Micro Žibėti Nimfa Siūlai, Holo Butas Blizgučiais, Fluo Sriegis Skristi Susiejimas Medžiagos Išdidžiai iš Europos Sukelti Žuvų Pareigos: Skristi-mezgimo medžiagos Aprašymas:

10 spalvų/set standartinio sriegio 8/0

Riverruns nuostabus populiarus 10 spalva/ set standartinio sriegio 8/0 naudojamas daugumoje skristi tyers.Ji pasižymi ypač nelygiu paviršiumi, kuris tampa tinka susiejimas bet kokio tipo dubliavimą.Jis yra puikus atsparumas tempimui, dėl savo dydžio, tinka susiejimas vienodų organų, gali būti naudojamas #16 #24 kabliukai.

Turimos spalvos: Ruda Juoda, Šviesiai Pilka, Žalia Alyvuogių, Pilkos Rudos, Surūdiję, Oranžinė, Šviesiai Geltona, Šviesiai Alyvuogių, Juodos ir Tamsiai Rudos.Ritės: 100yds su 72D

10 spalvų/set standartinio sriegio 6/0

Riverruns nuostabus populiarus 10 spalva/ set standartinio sriegio 6/0 naudojamas daugumoje skristi tyers.Ji pasižymi ypač nelygiu paviršiumi, kuris tampa tinka susiejimas bet kokio tipo dubliavimą.Jis yra puikus atsparumas tempimui, dėl savo dydžio, tinka susiejimas vienodų organų, gali būti naudojamas #10 iki #14 kabliukai.

Turimos spalvos: Juoda, Rožinė, Aukso, Geltona, Oranžinė, Lengvųjų Gary, Šviesiai Geltona, Žalia, Geltona, Surūdiję, Gary Rudos, Baltos, Rudos ir Tamsiai rudos.Ritės: 100yds su 100D

10 spalvų/set standartinio sriegio 3/0

R iverruns nuostabus populiarus 10 spalva/ set standartinio sriegio 3/0 naudojamas daugumoje skristi tyers.Ji pasižymi ypač nelygiu paviršiumi, kuris tampa tinka susiejimas bet kokio tipo dubliavimą.Jis yra puikus atsparumas tempimui, dėl savo dydžio, tinka susiejimas vienodų organų, gali būti naudojamas #6 #10 kabliukų.

Turimos spalvos: Juodas Žalias, Juodas, Mėlynas Dangus, Bordo spalvos, Raudona, Oranžinė, Surūdijęs ir balta.Ritės: 100yds su 150D

10 spalvų/nustatyti kūno sriegis

Riverruns nuostabus populiarus 10 spalva/ nustatyti kūno sriegiu, pagaminti iš super kokybės, vienos krypties poli siūlas, Jis yra vienas iš labiausiai patvarus ir praktiškas dirbtinis silks rinkoje.

Jos labai stiprus, jo skersmuo, sintetinis, ne fraying šilko plaukioja visą jų dydį.Jis gali vartojami pagal kūno ir išorės kūno vietas.Kūno Siūlai yra labai sunku sunaikinti pagal upėtakiai ir kiršliai.Po sukimo pluošto, šilko yra labai patvarus.Riverruns kūno siūlai, nekeičia spalvos, į vandenį.Multi-purpose už kūno sausa, šlapia musė ir nimfa.

Tai 170-denier siūlai ir ateina su 50yds gija per ritės.Pasirinkite iš platų holo efekto spalvos.

Jei jūs perkate vieną komplektą, gausite 10 spalvų, galimos spalvos yra Rožinė, Mėlyna, Juoda, Šviesiai Geltonos, Žalios, Rudos, Gary, nuo Šviesiai Rudos, Baltos ir Geltonos.

6 spalvų/set susukti siūlai

Riverruns nuostabus populiarus, 6 spalvos/set susukti siūlai specialiųjų nuolat-kaitinimo siūlas, labai atsparių tempimui, susukti susiejimas siūlai, optimalų atsparumą tempimui, atsižvelgiant į jo dydį.Gija, tai ypač tinka lošimo būdus; vieną kartą į dvi kryptis buvo atidaryta, jie grįžta į savo pradinę susukti pozicija beveik automatiškai.

Dydis-6/0 tinka susiejimas vienodų organų.Rekomenduojama naudoti #10 iki #14 kabliukai.Turimos spalvos: Juoda, Surūdiję, Tamsi Alyvuogių, Tamsiai Rudos, Pilkos ir kreminės Geltonos spalvos.Ritės: 100yds

Pristatymas: prekė jums bus išsiųsta per 24 valandas po to, kai gavo mokėjimo.

Visame Pasaulyje Siunta:

Mes laivas per Kiniją paštu, tai gali užtrukti ilgiau, kol gausite prekę, paprastai siuntą visame pasaulyje imsis 18 iki 35 darbo dienų.

Taip pat galime pasiūlyti kurjerių kaip DHL, "FedEx" ir EMS, kuris yra greitesnis ir užtruks keletą dienų, bet tai kainuoja $20 ar didesnis.Jei yra skubus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes suteiksime jums priimtiną laivybos mokesčius.

Mes ir siųsti sekimo nėra.jums išsiuntus jūsų prekes, todėl jūs galite sekti siuntą ir žinoti, kai jūs galite gauti savo prekę.

Nuolaida kartu pristatymas :

Norėdami išsaugoti, siuntimo išlaidų, rekomenduojama užsisakyti įvairių daiktų bei mokėti vieną mokėjimo.Jeigu norite užsisakyti daugiau, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl galimo nuolaida laivybos kaina.Ačiū už jūsų malonų pasitikėjimą.

Grįžti aprašymas:

1. Trijų mėnesių garantija.

2. Grįžti laivybos mokesčiai bus taikomi pirkėjui.

3. Prašome grąžinti per 7 dienas gavus prekę, jeigu prekė yra nekokybiška, mes jį pakeisime nauju.

4. Mes priimame tik nepanaudotos prekės, kurios yra geros būklės.

Prašome palikite mums 5 žvaigždučių atsiliepimų.Jei jūsų netenkina, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes jums išspręsti problemą iš karto.

Geros dienos!

Vadik Moiseev2021-01-11
"It looks good and the diameter is right, I lack to test the resistance"
Bilyaction2020-08-27
"he solicitado por hilos y me han enviado alambre de cobre en colores, no he quedado conforme con la compra, y me sale muy caro el hacer cambio"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai